Nyheter || Om Oss || Våre katter || Kattunger || Om Abyssiner || Galleri || Kjøpsinformasjon || Lenker || English


Velkommen til Mayas Pride Abyssinere
På denne siden vil du finne litt om oss og mye om våre flotte abyssinere og fine huskatt. Send gjerne noen ord på en mail. Du er garantert raskt svar.
Vi selger ikke kattunger til folk som skal ha de som utekatter! Les dette som står under linken Kjøpsinformasjon

E-mail: maybritt@mayaspride.no
Mobil: +47 90979907

Nyheter:

04.06.2022Måneden mai har brakt oss gleder og sorger. For å begynne med gleden først: onsdag 4. mai fødte vår (N)Mayas Pride Saga og far Remi Von Reich (N), 4 nydelige små <3 Det ble 3 jenter og 1 gutt. Fargene er 2 blå jenter, 1 blå gutt og 1 viltfarget jente. Mamma Saga er en god og flink mamma med sine små. De vil være klare for sine nye familier i slutten av uke 32-34. Bilder av de små, finner du under denne linken:

Vi måtte også la vår gode, snille kjærlige SC (N)Mayas Pride Iris få lov til å sovne inn 11. mai. Det er en sorg som kommer til å vare lenge. Hun var en umistelig kjærlig og god Aby <3 Tårene renner lett hver gang tankene går til henne. Sov godt lille jenta til mor <3

Vi fikk også beskjed 5. mai at Holly fra vårt H-kull hadde gått bort, etter en stund med sykdom. Sigbjørn og Elise har mistet sin fine lille prinsesse Holly <3
15.04.202225.02.22 februar reiste vår lille (N)Mayas Pride Saga på kjærestebesøk til Moss. Der møtte hun fine Remi Von Reich (N) (viltfarget Aby). Etter litt venting så ble det ultralyd og det er noen små «bønner» der <3 Om alt går normalt, er det ventet små poter her fra ca. 30 april og frem til 4. mai <3
21.02.2022Siste 2 årene har vært merkelige. Dette pga. Koronapandemien. Det har ikke skjedd så mye. Hverken på utstillingssiden eller avlssiden. Avlsplaner ble lagt litt på «is» pga. mangel på passende partner til vår lille (N)Mayas Pride Saga og manglende utstillinger for henne og (N)Mayas Pride Ravn. Men nå er planer klare for lille Saga (se under linken planer), og forhåpentlig vis så blir det noen utstillinger i løpet av året for flere av våre katter.
06.12.2021Denne helgen var vi på Adelkattens juleutstilling. Vi hadde med oss (N)Mayas Pride Saga. Dette ville være Sagas 2. utstillingshelg siden utbruddet av Koronapandemien. Til tross for manglende utstillingserfaring, så gikk det bra. Hun fikk sine 2 cert. Det kunne ha gått bedre men hun trenger litt mere utstillingserfaring.
15.11.2020Vi har ikke kattunger tilgjengelig for tiden. Men har planer for vår (N)Mayas Pride Saga (blå aby) i løpet av 2021, følg med under linken eller på Facebook.

Vår lille (N)Mayas Pride Timmy (vårt T-kull), har nå fått sin nye matmor og vil flytte til Vestfold i slutten av desember. Nye bilder av Timmy finner du under menyen Kattunger og Kull :-)
25.10.2020Grunnet Covid-19 ble ikke våren og sommeren (og ellers) som vi hadde tenkt oss. Utstillinger avlyses/avmeldes og andre planer måtte forskyves. Men litt nytt har jo skjedd siden sist. La oss ta det i riktig rekkefølge. De siste nyhetene først.
18.09.2020Ble vårt T-kull født med keisersnitt. Det ble en liten viltfarget jente og blå gutt. De fikk navnene Tessa og Timmy. Lille Tessa var utrolig liten og svak og fikk bare være med oss i 15 dager (etter flere komplikasjoner) måtte vi la henne få slippe, men på de dagene vi fikk ha henne, gav hun oss mye og hun fikk oppleve mye kjærlighet i hele livet sitt. Bror Timmy ser ut til å utvikle seg til å bli en stor fin gutt. Foreldrene til dette kullet er: SC (N)Mayas Pride Iris (sorrel Aby) og far er CH (DK)Francis Drake af Khartoum (viltfarget Aby). Håpet er at lille Timmy skal få lov til å bære mamma Iris sine gode egenskaper videre. Bilder av vårt T-kull finner du under menyen Kattunger og Kull :-)
08.08.2020Ble vår (N)Mayas Pride Ravn far til 3 små sorrelbabyer (1 jente og 2 gutter). Den stolte mor er Thamos Terakotta (sorrel Aby). Dette er 1. kullet til Irene Myhre (stamnavn: (N) av Skirixsal). Er vi heldige her vil iaf. jenta i kullet gå videre i avl.

Planen er at (N)Mayas Pride Ravn skal ha 3-4 damer til på besøk i løpet av sommeren og høsten. De planene avhenger av Covid-19 og vårt ventede kull her hjemme i løpet av høsten.
30.03.2020Vi har ikke kattunger til salgs for tiden. Men vi har planer for vår SC (N)Mayas Pride Iris (Sorrel Aby) og en flott viltfarget gutt. Dette kullet vil bli til, når Korona viruset tillater at vi får lov til å ta imot herrebesøk til Iris. Innformasjon vil bli lagt ut både på Facebook og her på hjemmesiden når vi vet noe mer.

Alle kattungene i vårt S-kull har nå fått sine nye familier og reist. Bare possitive tilbakemeldinger fra alle familiene :-)

Denne vinteren og våren har vært trist. 27. februar måtte vi si "god natt" til vår kjære snille gode SC (N)Mayas Pride Nefertiti (Neffi) etter en tids sykdom. 28. mars fikk vi også beskjed fra en eier av en av våre tidligere kattunger; (N)Mayas Pride Callista, hun gikk bort 13. mars også etter en tids sykdom. Et lite minneord er skrevet om og til de begge på siden "Galleri".

Helgen 14-15 februar: Lille (N)Mayas Pride Saga og jeg reiste til Bergen (Berak), på hennes 1. utstilling (4 måneder gammel). Det ble noe nytt for både henne og meg. Jeg hadde aldri reist med fly og katt alene til noen utstilling og for lille Saga var alt nytt (fly, hotel og utstilling). Bergen var som Bergen pleier, regn og blåst. Hyggelig utstilling hvor jeg traff noen kjente og mange nye utstillere. Restultatmessig ble det helt super helg. Lillle Saga fikk sin 1. BIS. Egen profil på lille Saga kommer om ikke så lenge.
08.01.2020Kattunger/kull tilgjengelig: De små er nå blitt 12 uker, og er noen skikkelige resere og morsomme :-) Vokser og trives, spiser vanlig mat og behersker toa. Status tilgjengelige i kullet: Seshat/Sassy (viltfarget jente), Solan (viltfarget gutt) og Sammy (blå gutt). De som er tinget er: Setos (blå gutt) og Sannah (blå jente). Saga (blå jente som blir her). Kattungene er klare for nye hjem i slutten av uke 6. Det er bare å følge med enten her eller på Facebook (Facebookprofilen er under mitt navn May Britt Anderssen(Abyssiner med blå bakgrunn)). Nye bilder (10 og 12 ukers bilder) av den lille familen finner du under menyen Kattunger og Kull :-)
05.12.2019Kattunger/kull tilgjengelig: De små er nå blitt 7 uker, og er noen skikkelige resere og morsomme :-) Vokser og trives, spiser vanlig mat og behersker toa. De har nå fått sine navn og det er: Seshat/Sassy (viltfarget jente som er tilgjengelig), Solan (viltfarget gutt, som er satt på hold), Sannah (blå jente, som er satt på hold), Setos og Sammy (blå gutter, usikkert hvem som blir satt på hold, vet mere ca. 7. januar), og Saga (blå jente som blir her). Så, Seshat/Sassy (jente), Sammy og eller Setos (gutter) er fremdeles tilgjengelig for salg til utstilling, avl eller selskap. Kattungene er klare for nye hjem i slutten av uke 6. Det er bare å følge med enten her eller på Facebook (Facebookprofilen er under mitt navn May Britt Anderssen). Nye bilder (4 og 6 ukers bilder) av den lille familen finner du under menyen Kattunger og Kull :-)

Helgen 30. november og 1 desember: Var på årets siste utstilling som for vår del var Adelkattens juleutstilling. Der møtte vi mange gode venner og deres flotte katter. Stolt av at Abyssineren som rase igjen har begynt å hevde seg på utstillingene:-) Vi hadde med oss SP SC (N)Mayas Pride Ivo, (N)Mayas Pride Ravn/Bibi og huspusfrøken Muffin. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater. Veldig fornøyd med resultatene.
29.10.2019Helgen 19-20 oktober Var vi på Østfoldkattens høstutstilling. Det er en stor og fin utstilling som vi bare må ha med oss hvert år. Og det som var fint denne gangen, var at alle Abyssinerene og deres eiere hadde fått plass på samme rekke. Vi hadde med oss SP SC (N)Mayas Pride Ivo, (N)Mayas Pride Ravn (aka Bibi) og huspusfrøken Muffin. Kjempefine bedømmelser på alle 3 begge dager. Lørdag stilte Ravn i "barnehageklassen" og ble NOM med konkurranse og han ble også BIS med konkurranse :-) Kjempegøy :-) For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.

Kull født og tilgjengeligt: Mandag 14. oktober ble vår GIC (N)Mayas Pride Oona (Viltfarget Aby) og IC S*Cat Claw's Master-Piece (aka Oliver, Viltfarget Aby) foreldre til 6 fine små. Det ble 2 Viltfargede og 4 Blå. Kjønn er vi litt usikre på enda. Kommer tilbake med det. Mamma Oona er en flink mamma og alle 6 barna vokser og har det bra. Om 1 av de Viltfargede viser seg å være en jente, blir hun i oppdrettet. Kullet vil være tilgjengelig for nye familier fra og med ca. uke 4-6. For bilder og mer informasjon om kullet se denne linken. Det er bare å følge med enten her eller på Facebook (Facebookprofilen er under mitt navn May Britt Anderssen).
17.09.2019Kull ventes: Det ser ut til at møtet mellom vår GIC (N)Mayas Pride Oona (Viltfarget Aby) og IC S*Cat Claw's Master-Piece (aka Oliver, Viltfarget Aby), har fått resultater. Om alt går bra så er kull forventet midten av oktober. For mer informasjon om disse 2 herlige kattene, se under linken Kattunger (Planer).

Helgen 8-9. september: hadde vår egen klubb Lirak sitt 40 år's jubileum i Marikollhallen. En fin men slitsom utstilling (for matmor og matfar) som måtte jobbe under utstillingen. Kattene: Ivo, Ravn og Muffin måtte klare seg en del på egenhånd, men fikk nok av pass og oppmerksomhet av nabokattenes eiere <3 For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.

Helgen 24-25. august: vendte vi nesen mot det "Blide sørland". Sørakutstillingen forsøker vi å få med oss hvert år. Kjempefin utstilling med mange gode kattevenner og flotte katter. Dette ble lille Ravn og Muffin's 1. hotelltur, noe de klarte med glans. Ivo er dreven i å bo på hotell så for han var det ikke noe nytt. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.
26.07.2019Vi har ikke kattunger til salgs for tiden. Men vi har planer for vår GIC (N)Mayas Pride Oona og en flott viltfarget gutt. Det kullet, om alt går etter planen vil bli født i løpet av høsten. Mer informasjon om de planene kommer om en liten stund.

Helgen 15-16. juni: Vi var på Smaalenene Katteklubb sin utstilling. Deilig med kortreiste utstillinger (bare 15 minutter med bil fra oss) :-) Dette er en utstilling vi gjerne ønsker å få med oss hvert år. I år hadde vi med oss: SP SC (N)Mayas Pride Ivo, GIC (N)Mayas Pride Oona, lille (N)Mayas Pride Ravn og huspus Muffin. Dette var 1. utstilling for lille Ravn og det kan se ut som han synes dette var OK. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.
19.05.2019En stund siden siste oppdatering. Men her kommer litt.

Vi har ikke kattunger til salgs for tiden. Men vi har planer for vår IC (N)Mayas Pride Oona og en flott viltfarget gutt. Det kullet, om alt går etter planen vil bli født i løpet av høsten. Mer informasjon om de planene kommer om en liten stund.

Helgen 11-12. mai var vi på Norakutstillingen. En "OK" utstilling hvor vi traff mange gode kattevenner og deres nydelige katter. Vi hadde gode dommere og fikk bra resultater på alle 3 kattene. Vi hadde med oss SP SC (N)Mayas Pride Ivo, IC (N)Mayas Pride Oona og huspusjenta Muffin (begge dager), og vi er veldig fornøyd med både bedømmelser og resultater. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.

På kattungefronten har det skjedd litt. Guttene våre i R- kullet har blitt store og ting har skjedd. Lille Rasmus reiste til Trøndelag 1. mai og skal bo sammen med en langpelset huskatt som heter Sofus og en Tyrkisk Angora som heter Felix. Rapporter derfra er bare possitive fra hans nye familie. Når det gjelder lille Ravn så blir han her hos oss. Han og mamma Iris har det fremdeles fint sammen. Nye bilder (10, 12 og 14 ukers bilder) av hele den lille familen finner du under menyen Kattunger og Kull :-)

25. april var en veldig trist dag :-( Vår kjære EC Ingave's Isis fikk sovne inn etter en tids sykdom. Vår elskede "Issamissa" har betydd utrolig mye for oss og etterlater seg mange fine minner og enda bedre, mange fine etterkommere. Flere av de har vi valgt å beholde her hjemme hos oss. Ved å se på de, vil vi alltid minnes vår gode Issamissa. Vi er Inger og Kåre Nave (oppdretter) evig takknemmlig, for at vi fikk hent hjem til oss denne herlige lille jenta 14. desember 2004
19.03.2019Kattunger/kull: Guttene er nå blitt 8 uker, og er noen skikkelige resere og morsomme :-) Vokser og trives. De har nå fått sine navn, og det er Ravn og Rasmus. Rasmus er tinget mens Ravn er fremdeles tilgjengelig for salg, til /utstilling/avl eller selskap. De er klare for nye hjem i slutten av uke 18. Det er bare å følge med enten her eller på Facebook (Facebookprofilen er under mitt navn May Britt Anderssen). Nye bilder (6, 7 og 8 ukers bilder) av den lille familen finner du under menyen Kattunger og Kull :-)
24.02.2019Kattunger/kull: Vårt R-kull har nå rukket å bli 5 uker. Og vi har nå (siden de ble født), funnet ut at det ER 2 gutter. De vokser, trives og det er full fart. Mamma Iris er en kjærlig og flink mamma med sine gutter. Nye bilder (2 og 4 ukers bilder) av den lille familen finner du under menyen Kattunger og Kull :-) Navn har de fått (Ravn og Rasmus), men hvem som skal hete hva det er vi ikke sikkre på enda :-) Vi er så takknemmelig for at vi fikk låne GIC Ingave's Yannis til dette kullet <3 Begge kattungene vil være for salg til utstilling/avl eller selskap. De er klare for nye hjem i slutten av uke 18. Det er bare å følge med enten her eller på Facebook (Facebookprofilen er under mitt navn May Britt Anderssen).

Helgen: 9-10 februar var vi på Adelkattens vinterutstilling. Vi hadde en hyggelig utstillingshelg og vi hadde med oss: SP SC (N)Mayas Pride Ivo, IC (N)Mayas Pride Oona og lille/store huspus Muffin. Resultatmessig en fin helg for de alle 3. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.
30.01.2019Kattunger/kull: Kullet mellom vår SC (N)Mayas Pride Iris (Sorrel ABY) og GIC Ingave's Yannis (Sorrel ABY), har endelig kommet :-) Søndag 20. januar fikk lille Iris 2 Sorrel babyer (gutt og jente tror vi). De første bildene av den lille familen finner du under menyen Kattunger og Kull :-) Vi er så takknemmelig for at vi fikk låne GIC Ingave's Yannis til dette kullet <3 Begge kattungene vil være for salg til utstilling/avl eller selskap. De er klare for nye hjem i slutten av uke 18. Det er bare å følge med enten her eller på Facebook (Facebookprofilen er under mitt navn May Britt Anderssen).
16.12.2018Oppdrett (N)Mayas Pride ønsker alle en riktig god jul og godt nytt år.

Vi har ikke kattunger til salgs for tiden. Men våre planer mellom vår SC (N)Mayas Pride Iris (ABY o) og GIC Ingave's Yannis (ABY o) ser ut til å være en realitet. Går ting efter planen så er det ventet kull medio januar 2019. Så, det er bare å følge med enten her eller på Facebook (Facebookprofilen er under mitt navn May Britt Anderssen).

Helgen 8-9 desember: var vi på årets siste utstilling. Det var på Ädelkattens juleutstilling i Göteborg. Som vanlig, en hyggelig og vel organisert utstilling. Hvor vi traff flere av våre svenske medutstillere og oppdrettere (og også noen nye). Vi hadde med oss: SP SC (N)Mayas Pride Ivo og IC (N)Mayas Pride Oona. Begge kattene fikk super bedømmelse og vi fikk det vi kom for (dvs. certifikatene til Oona). For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.

Helgen 1-2 desember: Så er årets siste norske utstillingsbesøk. Det var Adelkattens juleutstilling. Dette er en utstilling vi alltid forsøker å få med oss. Alltid hyggelig å treffe mange gode kattevenner og deres flotte katter. Vi hadde med oss: SP SC (N)Mayas Pride Ivo, IC (N)Mayas Pride Oona og vår lille Muffin (huskatt). Muffin gjør fremskritt når det gjelder å vise seg frem :-) Supre bedømmelser på alle 3. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater
30.10.2018Vi har ikke kattunger til salgs for tiden. Men vi har planer mellom vår SC (N)Mayas Pride Iris (ABY o) og IC Ingave's Yannis (ABY o). Går ting efter planen så blir det kull på slutten av året.

Helgen 20-21 oktober Var vi på Østfoldkattens utstilling. Vi hadde med oss: SP SC (N)Mayas Pride Ivo, IC (N)Mayas Pride Oona (hennes 1. utstilling etter kull) og lille huspus Muffin. Dette var Muffin's 2. utstillings helg, og hun klarte seg veldig bra og fikk kjempefine bedømmelser begge dager :-) Som vanlig var det en fin utstilling og vi traff mange gode venner. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.
31.08.2018Helgen 25-26. august: reiste vi på utstillingen til Sørak i Kristiansand. Vi hadde med oss SP, SC (N)Mayas Pride Ivo og vår lille nye huskatt baby Muffin. Dette var Muffin's 1. utstilling og hun klarte seg veldig bra og fikk kjempefine bedømmelser begge dager :-) Som vanlig var det en fin utstilling og vi traff mange gode venner. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.

Nå er alle kattungene tinget. Q- kullet født 14.06.2018 vil være klare for sine nye hjem fra slutten av uke 38 og uke 40 (om til annet land). For nye bilder og mer informasjon om kullet se denne linken
12.08.2018Nå er alle kattungene tinget/reservert. Q- kullet født 14.06.2018 vil være klare for nye hjem fra slutten av uke 38 og uke 40 (om til annet land). For nye bilder og mer informasjon om kullet se denne linken
16.07.2018Vi har kull for salg: Q- kull født 14.06.2018. Vil være klare for nye hjem fra slutten av uke 38 og uke 40 (om til annet land). For bilder og mer informasjon om kullet se denne linken

Under linken "Galleri": har vi skrevet minneord over katter hos oss og fra oss som gikk bort i 2017 og nå i 2018.
30.06.2018Fredag 22. juni: kom en liten svart huspusfrøken til oss (nesten 13 uker gammel). Hun har fått navnet Muffin. Lille Muffin hadde en tøff start på livet. Mamman hennes; Angelica fødte sine 4 små innenfor bordkledningen på et hus i Vestfold et sted. Heldigvis var det en mann som fikk fanget inn både mor og de små, slik at de fikk komme inn i varmen hos Dyrebeskyttelsen Tønsberg-Horten. Muffin sine 3 andre søstre har også fått sine nye hjem. Nå håper vi at mamma Angelica også snart får sitt for permanente hjem. Vi var litt spente på hvordan våre andre katter ville ta imot lille Muffin. Men det gikk veldig fint. Emil og Ivo møtte henne med vasking og småprat :-) Maylie og Luna var litt mer skeptisk men ikke mer enn litt fres. Nå håper vi at hun blir en fin og trygg katt som vil trives hos oss. Om en stund skal hun få lov til å forsøke seg på utstilling. Så får vi se om dette er noe hun vil like. Vi skal lage en egen profil på lille Muffin om en liten stund.

Kull født: Torsdag 14. juni fikk jeg verdens fineste fødselsdagspresang av IC (N)Mayas Pride Oona og PL *Adalbertus Set. Oona fødte 4 friske fine små. Så langt tror vi at det er 3 jenter og 1 gutt. Mor og barn har det bra sammen. Mer informasjon om deres foreldre og bilder av kullet , finner du under menyen: kattunger->kull. Kullet vil være leveringsklare fra slutten av uke 38 (fra 21. september).
17.05.2018Planene vi hadde for vår IC (N)Mayas Pride Oona (Viltfarget Abyssiner) og hennes danske frier er nå en realitet. Oona hadde besøk av PL*Adalbertus Set (Viltfarget Abyssiner) i uke 15. Etter noen dagers "hygge" så ser det ut til at de klarte "jobben". Om alt går som det skal, er kull ventet i midten av juni. Stamtavlene til disse to skjønne Abyssinerene kan man se under linken "Kattunger" og Planer.

Helgen 5-6 mai: Var vi på Norak utstillingen i Oslo. Denne gangen hadde vi med kun SP SC (N)Mayas Pride Ivo. Det var en fin men om enn noe vemodig utstilling. Uvant å stille bare 1 katt og ikke ha med vår kjære NW Lazy DSM (RIP). Ivo koste seg med masse oppmerksomhet og fikk fine bedømmelser begge dager. Og søndagen ble han også NOM men tapte på skilledommer. Helt OK det. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.

14. april: "Bare en huskatt", men for en katt! <3
Vår gode NW Lazy DSM (f. 07.12.2001-14.04.2018), fikk lov til å sovne inn på AniCura Jeløy Dyreklinikk nå sent i kveld. Lazy har slitt siste tiden med for lavt stoffskifte og nå siste ukene med også bukkspyttkjærtelbetennelse. Men nå i ettermiddag sa hun til oss at "nå vil jeg ikke mere". Da måtte vi bare innse og gjøre som hun bad oss om og ta den tunge veien. Dette gjør vondt for oss men nå har hun ikke plager mer <3
Lazy startet sin utstillingskarriere som "bare en selskapsdame" for vår kjære Cleo (Abyssiner). Men bare til en dommer fikk øye på henne i utstillingsburet og sa at vi måtte begynne å stille henne ut. Som sagt så gjort :-) Lazy's første utstilling var på Fossekatta 13.09.2003 og hennes siste var Lirak 18.03.2018. Jeg tørr påstå at Lazy sjarmerte både dommere, andre utstillere og besøkende. Lazy elsket utstillinger <3 Hun viste oss at til og med huskatter kan stilles ut og trives med det <3 Lazy var spesiell for oss og hun vil bli dypt savnet av både oss og resten av sin kattefamilie her hjemme. Hun kommer ikke til å være vår siste huskatt, men den neste må være meget spesiell skal den kunne konkurrere med henne <3 Her er hennes utstillingsresultater: Antall utstillinger: 142, 1 Box, 82 NOM og 42 BIS. Sov godt "Bolla" vår <3
03.04.2018Vi har ikke kattunger tilgjengelige for tiden.

Men vi har fremdeles planer for vår lille IC (N)Mayas Pride Oona (viltfarget Abyssiner). Dette skjer våren 2018. Hvilke planer vi har, vil vi komme tilbake til litt senere. Om det går som planlagt, så vil kull bli født sent juni.


Helgen 17-18 mars: Årets Lirakutstilling gikk av stablen. Lirak er vår egen klubb. Det er slitsomt å skulle hjelpe til som funksjonær og stille 2 katter samtidig, men vi hadde det trivlig og kattene trivdes. Det var en fin utstilling hvor vi også skulle ha utdeling av "Årets katt 2017". Vi hadde med oss: SP SC (N)Mayas Pride Ivo og NW Lazy DSM. Lazy ble offisielt kåret til National Winner 2017, Årets Beste Huskatt 2017 og nr. 3 Beste Veteran Huskatt 2017. Hun fikk mange fine premier og diplomer. Resultatmessig for utstillingen var bra. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.

Helgen 3-4 februar: Årets første utstilling var vi på Adelkattens Vinterutstilling. Som alltid en fin utstilling med mange gode venner og flotte katter. Vi hadde med oss: SP SC (N)Mayas Pride Ivo, CH (N)Mayas Pride Oona og Lazy DSM (huskatt). Dette var lille Oona's siste utstilling på en stund. Vi har jo litt planer for henne når det gjelder kull. Hun ble IC på søndagen. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.
12.12.2017 Vi har ikke kattunger tilgjengelige for tiden.

Planene vi hadde for vår (N)Mayas Pride Nefer (Fawn) drøyer. Nå har Nefer gått over i fórvert Liss Overgaard sitt oppdrett og de vil jobbe videre med hennes planer.

Men vi har fremdeles planer for vår lille CH (N)Mayas Pride Oona (viltfarget). Dette skjer vinteren/tidlig vår 2018. Hva for planer vi har vil bli lagt ut over nyåret.

Helgen 9-10 desember reiste vi til Göteborg på årets aller sist utstilling. Dette er også en utstilling som det er blitt en tradisjon å måtte få med seg. Dette er en utstilling som anbefales. En velorganisert utstilling hvor alt går på skinner og utrolig hyggelig utstilling. Vi treffer alltid mange svenske kattevenner der. Vi hadde med oss SP SC (N)Mayas Pride Ivo og CH (N)Mayas Pride Oona. Fine resultater. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.

Helgen 2-3 desember var vi på årets siste norske utstilling. Det var Adelkattens juleutstilling. Igjen hadde vi med SP SC (N)Mayas Pride Ivo, (N)Mayas Pride Oona, og huspus Lazy DSM. Denne utstillingen er et "must" for oss, det har blitt en tradisjon som vi bare må få med oss. I år var det litt stas for vår Lazy DSM kom på 2. plass blant korthårs huskattene i årets "Tour de Cat 2017" og vår lille Oona kan nå "smykke" seg med tittel CH, Ivo gjorde det også bra. Er så stolt av våre katter. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.

Helgen 14-15 oktober var vi på Østfoldkattens utstilling. Vi hadde med oss: SP SC (N)Mayas Pride Ivo, (N)Mayas Pride Oona og huspus Lazy DSM. En fin utstilling med mange flotte katter og mange gode Abyvenner. Er så stolt av våre katter som er flotte ambassadører for sin rase. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken "Våre katter" og gå inn på denaktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.
15.09.2017 Vi har ikke kattunger tilgjengelige for tiden.

Vi har planer for vår (N)Mayas Pride Nefer (Fawn Abyssiner), senhøsten 2017. Planer vil bli lagt ut, se linken kattunger->planer.

Vi har planer for vår (N)Mayas Pride Oona (Viltfarget Abyssiner). Vinteren/tidlig vår 2018. Planer vil bli lagt ut, se linken kattunger->planer.

Nå har alle 4 guttene i vårt P-kull reist til sine nye hjem. Tilbakemeldingene fra nye eiere er bare possitive.

Helgen 26-27 august var vi på Søraks utstilling i Kristiansand. En fin utstilling med flotte katter og mange hyggelige kattevenner. Vi hadde med oss: SP SC (N)Mayas Pride Ivo og (N)Mayas Pride Oona. Bra resultater. For å se oppdaterte utstillingsresultater på Ivo og Oona, se under linken "Våre katter" og gå inn på denaktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.
06.08.2017P-kullet har nå blitt 12 uker. Nå er Pixel (blå gutt), Pepper (viltfarget) og lille Pepzie (Sorrel) tinget. Lille Pax (Sorrel) er fremdeles ledig. De har vokst seg til store, fine og snille (noen ganger litt ramp) gutter :-) Alle kattungene er reiseklare fra 19 til 24 august. Mamma Iris er fremdeles en kjærlig mor med sine fine gutter. Vi har lagt ut 12 ukers bilder som du finner under linken; kattunger->kull.
24.07.2017P-kullethar nå blitt 10 uker og i dag har de vært og fått sin 1. vaksine og ID chip. De var sååå flinke og veterinæren var veldig fornøyd med de. Vi fikk skryt av et fint kull. Nå er Pixel (blå gutt), Pepper (viltfarget) og lille Pepzie (Sorrel) tinget. Så nå er det bare Pax (Sorrel) som fremdeles er ledige. Alle kattungene er reiseklare fra 19 til 24 august. Mamma Iris er fremdeles en kjærlig mor med sine fine gutter. Vi har lagt ut 8-10 ukers bilder som du finner under linken; kattunger->kull.

Onsdag 19. juli vil bli husket hos oss som en stor sorgens dag :-( Vår gode Ramses fikk lov til å soven inn. Han hadde hanglet litt (syntes vi), etter å ha blitt skadet ute i luftegården 2-3 uker i forveien. Han mistet matlysten og virket trist. Så onsdag tok vi ham til hans "gode venn" veterinæren. Vi trodde det bare var "ettervikning" av angrepet eller at han hadde tannproblemer igjen. Vi hadde bestemt at det også skulle tas en del blodprøver når vi først var der (han var jo tross alt en seniorkatt). Vi trodde at vi skulle få ta med Ramses hjem med smertestillende og litt Antibiotika. Men, slik gikk det dessverre ikke :-( Undersøkelser og blodprøver av Ramses viste at han hadde en massiv nyresvikt. Veterinæren sa han kunne legges inn til intravenøs behandling for noen dager, deretter sondefóring over en tid. Men dette ville bare være en utsettelse. Vi valgte å la Ramses få sovne inn hos veterinæren med oss tilstede. Dette kom som et sjokk på oss, vi viste ikke at Ramses var sååå syk :-( Dette er utrolig trist men vi valgte rett for vår store fine gutt. Ramses vil gå inn i historien som vårt aller først kull (enebarn) og som betydde utrolig mye for oss. Det har vært mange gleder og også noen sorger med ham. Sov godt mors lille "Tottot" <3
25.06.2017P-kullet har nå blitt 6 uker og alle har fått sine navn. Det er Pepper (Vilt), Pixel (Blå), Pax (Sorrel) og Pepzie (Sorrel). De vokser og trives, finner stadig ut av nye ting. Mamma Iris er en kjærlig mor. Vi har lagt ut 4-6 ukers bilder som du finner under linken; kattunger->kull.
04.06.2017Det har vært en stille periode i vårt lille oppdrett. Men litt nytt kan vi jo komme med.

Kull født: 12. may ble vårt P- kull født. SC (N)Mayas Pride Iris (Sorrel Abyssiner) og GIC DK*Mandela af Khartoum (Viltfarget Abyssiner), fikk 4 små. Hvilket kjønn de har er vi usikre på pr. i dag. Men det er: 1 Viltfarget, 1 Blå, 2 Sorrel. Mamma Iris er en snill og flink mamma med sine små. Bilder av kullet finner du under linken; kattunger->kull. Kullet vil være leveringsklare fra slutten av uke 33 (fra 19. august).

Vi har ingen fertile hanner til utlån lenger. Den epoken i vårt oppdrett er over.
19.04.2017Årets første oppdatering.

Vi har ingen Abyssinerkattunger tilgjengelige for øyeblikket.

Venter kull: Det vil bli mellom SC (N)Mayas Pride Iris (Sorrel Abyssiner), og GIC DK*Mandela af Khartoum (Viltfarget Abyssiner), kull forventes da ca 9. mai.

Vi har ingen fertile hanner til utlån lenger. Den epoken i vårt oppdrett er over.

IC (N)Mayas Pride Maylie er nå blitt kastrert. Lille (N)Mayas Pride Oona vil ta sin mors plass som fremtidig avlshunn her hos oss.

Helgen 08-09 april: var vi på vår egen klubbs utstilling. Lirak utstillingen er vårens herligste utstilling :-) En flott utstilling med mange flotte katter og koselige kattevenner. Vi hadde med oss; SP, SC (N)Mayas Pride Ivo, (N)Mayas Pride Oona og Lazy DSM. Jeg er sååå utrolig stolt over våre "pelsbarn" :-) Til tross for at "mor" måtte jobbe og ikke kunne være sammen med de hele tiden, så gjorde de det sååå bra :-) For å se oppdaterte utstillingsresultater på Ivo, Oona og Lazy, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.

Helgen 04-05 februar: var vi på årets første norske utstilling. Det var den tradisjonelle Adelkattens vinterutstilling. En utrolig fin utstilling hvor vi traff mange gode kattevenner og deres flotte katter. Vi hadde med oss; SP, SC (N)Mayas Pride Ivo, Lazy DSM (huskatt) og minstejenta (N)Mayas Pride Oona. Det ble bare fine resultater begge dager. Lille Oona fikk kjempefine bedømmelser begge dager. Dette var også lille Oona's utstillingsdebut, Hun klarte seg veldig bra og lekte seg gjennom hele utstillingshelgen. For å se oppdaterte utstillingsresultater på Ivo, Lazy og Oona, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.
30.12.2016Årets siste oppdatering.

Vi har ingen Abyssinerkattunger tilgjengelige for øyeblikket. Alle i vårt O-kull har nå vært i sine nye hjem i noen uker og det går kjempefint. Siste jenta i kullet; (N)Mayas Pride Oona (Viltfarget) skal ta over etter sin mor IC (N)Mayas Pride Maylie som ny avls hunn. Vi får se hvordan dette vil fungere. Om ikke, må vi finne en annen løsning (f.eks. fórhjem til lille Oona som avls hunn).

Videre planer for kull vil komme senere. Det vil bli med SC (N)Mayas Pride Iris (Sorrel Abyssiner), kull muligens på vårparten.

Vi har ingen fertile hanner til utlån lenger. Den epoken i vårt oppdrett er over.

Helgen 10-11 desember: var vi på årets siste norske utstilling. Det var den tradisjonelle Adelkattens juleutstilling. En utrolig fin utstilling hvor vi traff mange gode kattevenner og deres flotte katter. Vi hadde med oss; SP, SC (N)Mayas Pride Ivo, Lazy DSM (huskatt) og minstemann (N)Mayas Pride Osiris (før han skulle reise til Tyskland). Det ble bare fine resultater begge dager. Lille Osiris fikk kjempefine bedømmelser begge dager og ble også NOM søndagen. Dette var veldig god trening for ham før han skulle reise. Vårt oppdrett ble også beste Oppdrett søndagen i kategori IV. For å se oppdaterte utstillingsresultater på Ivo og Lazy, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.

Helgen 3-4 desember: reiste jeg til Göteborg sammen med Kåre og Inger Nave. Det var dags for årets siste Sverige utstilling for vår del; Ädelkattens utstilling. Dette er en utstilling vi forsøker å få med oss hvert år. En utstilling som er vel organisert og kjempekoselig. Der treffer vi mange av våre svenske kattevenner som vi ikke treffer så ofte. Vi hadde med oss vår lille (N)Mayas Pride Osiris som skulle få litt utstillingstrening før han reiste til Tyskland. Han ble stilt ut kun søndagen og fikk kjempefin bedømmelse = EX1. Han hadde med seg sin lillesøster Oona som selskapsdame slik at han slapp å være alene. Fin trening for henne også selv om hun ikke ble stilt ut.
27.11.2016Oppdatering over hva som har skjedd siden sist.

Vi har fremdeles 1 kattunge igjen fra O- kullet. Det er en nydelig Viltfarget jente som heter Oona. Hun er leveringsklar.
Resten av O- kullet har nå reist til sine nye hjem i; Oslo, Stavanger, Harstad og Danmark. Siste som skal reise langt nå er Osiris, han skal reise helt til Tyskland 16. desember.

Vi har lagt ut 12 ukers bilder av O- kullet, For mer informasjon om kullet og bilder, se linken Kattunger->kull
16.10.2016Oppdatering over ting som har skjedd siden sist.

Vi har 3 småjenter som ønsker seg sine nye familier. Det er 2 Viltfargede jenter; Oona og Osaka og 1 Sorrel (rød) jente; Oxana. De er reiseklare i slutten av uke 45.

Vi har lagt ut 8-10 ukers bilder av vårt O- kull. 4 av 7 kattunger er nå tinget. For mer informasjon om kullet og bilder, se linken Kattunger->kull.

Helgen 1-2. oktober: var vi på Burak sin utstilling i Drammen. Som vanlig en fin utstilling med mange hyggelige kattevenner og deres flotte katter. Vi hadde med oss SP, SC (N)Mayas Pride Ivo og vår huspus Lazy DSM. Flotte resultater og bedømminger på de begge. For å se oppdaterte utstillingsresultater på våre katter, se under linken se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultatene.
30.09.2016En liten oppdatering over ting som har skjedd siden sist.

Vi har 4 småjenter som ønsker seg sine nye familier. Det er 2 Viltfargede jenter (Oona og Osaka) og 2 Sorrel (røde) (Omega og Oxana). De er leveringsklare i slutten av uke 45.

Vi har lagt ut 4-6 ukers bilder av vårt O- kull. 3 av 7 kattunger er nå tinget. For mer informasjon om kullet og bilder, se linken Kattunger->kull.

Helgen 10-11 september var vi på Østfoldkattens utstilling. Som vanlig en fin utstilling med mange hyggelige kattevenner og deres flotte katter. Vi hadde med oss SP, SC (N)Mayas Pride Ivo og vår huspus Lazy DSM. Flotte resultater og bedømminger på de begge. For å se oppdaterte utstillingsresultater på våre katter, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultatene.
21.08.2016Vi har lagt inn bilder og informasjon om O kullet, se linken Kattunger->kull
15.08.2016Vi har Abyssiner kattunger ledige for nye hjem fra og med medio (midten) av november 2016. For mer info. om kullet og deres foreldre, se linken info. Informasjon vil bli lagt inn så fort vi har fått bekreftet kjønn på alle sammen :-)

Ja, her har det skjedd en del siden siste oppdatering :-) Vår SC (N)Mayas Pride Emil hadde besøk av S*Zimbria Xara på senvåren. Det resulterte i et kull på 2 som ble født 11.07.2016. Det er 1 viltfarget og 1 Sorrel. Kullet eies av Pernilla Nydahl i Sverige.

Vi hadde store forhåpninger til det 2. besøket av CH S*Skimmerdal’s Elvis, han skulle besøke vår IC (N)Mayas Pride Maylie. Etter besøk hos veterinæren den 27. drektighetsdagen, kunne veterinæren fortelle at hun ventet 5-6 kattunger. Drektighetstiden forløp uten problemer, og natt til 4. august kom det faktisk hele 7 stykker. 7 perfekte små; 5 Sorrel og 2 Viltfargede. Kjønn er vi ikke helt sikre på så det kommer vi tilbake til.

Nå har vi ingen fertile hanner i vårt oppdrett til utlån. Vår SC (N)Mayas Pride Emil er nå gått inn i kastratenes rekker.
30.06.2016Det har vært en stille tid i vårt lille oppdrett. Men litt har skjedde siden sist. Vår SC (N)Mayas Pride Emil har hatt ett besøk fra Sverige. Denne gangen av en herlig liten Viltfarget dame som heter CH Zimbria Xara. Så får vi se om det blir noe resultat der, rundt 10. juli.

Vi har lenge ventet på at vår lille godjente IC (N)Mayas Pride Maylie (Viltfarget) skulle få sitt herrebesøk av S*Skimmerdal’s Elvis (Sorrel). Og endelig ser det ut til at de fikk det til. Om alt går som det skal, er det forventet kull uke 31.

Vi har for tiden ikke kattunger tilgjengelige. Se linken: planer.

Helgen 18-19 juni: Utstilling på Smaalenene. Koselig utstilling med mange flotte Abyssinere tilstede. Også denne gangen stilte vi med SP, SC (N)Mayas Pride Ivo og Lazy DSM. Flotte bedømmelser av de begge to. For å se oppdaterte utstillingsresultater på våre katter, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.

Helgen 23-24 april: Årets vakreste eventyr, Liraks årlige utstilling. En fin og vel gjennomført utstilling. Kattene vi hadde med denne gangen var: SP, SC (N)Mayas Pride Ivo og vår gode gamle huskatt Lazy DSM. Begge fikk kjempebra bedømmelser og Lazy DSM ble Beste Huskatt (BIS) søndagen. For å se oppdaterte utstillingsresultater på våre katter, se under linken "Våre katter" og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.

26.02.2016Nå har det vært ganske stille hos oss den siste tiden (siden siste oppdatering).

Vi har for tiden ikke kattunger tilgjengelige. Se linken: planer.

Uke 5/6: Vår SC (N)Mayas Pride Emil har hatt damebesøk fra Sverige. Av Amber Eyes Lucille, som er en utrolig søt viltfarget Abyssiner. Så får vi se om de har fått det til denne gangen. Har de det, så er det ventet kull i Göteborg i uke 15.

SC (N) Mayas Pride Emil: (Sorrel Abyssiner). Han vil kun være tilgjengelig for 1-2 parring, så blir han "herr balleløs". Emil er en stor og utrolig snill gutt, kan nærmest kalles "a gentle gigant". Så skulle du ønske å bruke ham til ett kull, så ta kontakt med meg for å høre hans betingelser for damebesøk. For mer info om Emil se linken her.

Helgen 30-31: Vi var på årets første utstilling. Adelkattens vinterutstilling. Vi hadde med oss SP, SC (N)Mayas Pride Ivo og IC (N)Mayas Pride Maylie. Kjempegøy å treffe igjen mange gode kattevenner og derese flotte katter. Det var spesielt gøy at det var så mange (N)Mayas Pride katter og deres avkom tilstede begge dager. Alle kattene gjorde det veldig bra, med flotte bedømmelser. Vårt oppdrett totalt ble nr. 2 lørdag og nr. 1 søndag. For å se oppdaterte utstillingsresultater på våre katter, se under linken «Våre katter» og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.
13.12.2015GOD JUL til alle venner og bekjente :-)
Litt oppdatering på slutten av året.
Vi har for tiden ikke kattunger tilgjengelige. Se linken: planer.

Fertile hann til utlån. Vi har fremdeles flere ledige parringer på vår eneste fertile hann. Han er PK og PRA dna testet og fri.

SC (N) Mayas Pride Emil: (Sorrel Abyssiner). Han vil kun være tilgjengelig for 1-2 parring, så blir han "herr balleløs". Emil er en stor og utrolig snill gutt, kan nærmest kalles "a gentle gigant". Så skulle du ønske å bruke ham til ett kull, så ta kontakt med meg for å høre hans betingelser for damebesøk. For mer info om Emil se linken her.

Helgen 5-6 desember: Så var det årets siste utstillingshelg. Nesten hvert år reiser vi til Göteborg på Ädelkattens juleutstilling. Dette er en utrolig koselig utstilling som vi bare må ha med oss om vi kan :-) Og endelig skulle vi få ta med vår CH (N)Mayas Pride Maylie på utstilling igjen (hun har vært stengt ganske lenge nå). Vi hadde med oss GIP (N)Mayas Pride Ivo og Maylie. På lørdagen fikk Maylie sitt cert. og ble IC, Ivo fikk sitt cert. (manglet nå kun 1 cert. på å bli Supreme Premier) :-) Søndagen ble en fin dag i hallen :-) Lille Maylie fikk sitt 1. cert. på veien til GIC og vår gode snille Ivo fikk sitt aller siste cert. og ble Supreme Premier. Dommer, oppdretter/eier (meg) + mange venner kunne dele en god flaske Champagne. Ivo ville ikke smake engang :-) Stort GRATTIS til gutten vår :-) På veien hjem fra utstillingen stoppet vi for å hilse på vår (N)Mayas Pride Milos (viltfarget gutt og Maylie's kullbror), som bor i Göteborg hos Mia. Det var så godt å se ham igjen etter et helt år. Han lever der som en liten prins og blir elsket av Mia og hennes familie :-) For å se oppdaterte utstillingsresultater på våre katter, se under linken «Våre katter» og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.

Helgen 28-29 november: Var vi på den årlige Adelkattens juleutstilling. Denne utstillingen skulle være litt spesiell. For første og siste gang i Norge, ble det avholdt en Aby og Somali spesial. Fra og med 2016 går Aby og Somalikatter over i kategori 4. Det var mange Abyssinere påmeldt (36) og Somalikatter (26). En artig måte å avholde en utstilling. Personlig hadde vi med oss kun GIP (N)Mayas Pride Ivo og huskatt Lazy DSM. Men det kom flere (N)Mayas Pride katter som alle gjorde det veldig bra. Vår IC (N)Mayas Pride Kenza (nå kastrat), fikk sitt 1. cert. som kastrat og ble i Spesialen belønnet med prisen Beste grønnøyde Abyssiner og NOM og BIS. Jeg ble så glad og rørt at det kom en del tårer :-) Vårt ene «barnebarn» NO*Nalea's Alina ble belønnet med med Beste Prinsesse Abyssiner Look i spesialen. Både Kenza og Alina kunne reise hjem med mange fine premier :-) Vår Ivo fikk begge sine cert. denne helgen. For å se oppdaterte utstillingsresultater på våre katter, se under linken «Våre katter» og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.

Helgen 14-15 november: Var vi på Oslo Pet Show på Lillestrøm. En litt annerledes utstilling med masse forskjellige dyr. Alt fra hunder til gullfisk og amfibier. Denne gangen hadde vi med oss bare GIP (N)Mayas Pride Ivo. Minnie Troberg kom med vår (N)Mayas Pride Noah (skulle stilles ut kun lørdag). Vår Ivo fikk sine cert. begge dager og ble også NOM til panel lørdagen. Lille (N)Mayas Pride Noah fikk sitt EX1 og NOM lørdagen. For å se oppdaterte utstillingsresultater på våre katter, se under linken «Våre katter» og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.

02.11.2015Vi har for tiden ikke kattunger tilgjengelige. Se linken: planer.

Fertile hann til utlån. Vi har fremdeles flere ledige parringer på vår eneste fertile hann. Han er PK og PRA dna testet og fri.

SC (N) Mayas Pride Emil: (Sorrel Abyssiner). Han vil kun være tilgjengelig for 1-2 parring, så blir han "herr balleløs". Emil er en stor og utrolig snill gutt, kan nærmest kalles "a gentle gigant". Så skulle du ønske å bruke ham til ett kull, så ta kontakt med meg for å høre hans betingelser for damebesøk. For mer info om Emil se linken her.

Helgen 24-25. oktober: For 1. gang reiste vi på World Winner Show. Denne gangen ble utstillingen arrangert i Malmö (Sverige). Helgen begynte ikke lovende for min del, begynte med at jeg ble kraftig forkjølet på fredag formiddag. Vi hadde bare med vår lille CH (N)Mayas Pride Maylie. Det var enormt stort. Alt var stort, hallen og mengden påmeldte katter. Det var 1955 katter påmeldt. Det var påmeldt 59 Abyssiner inkl. vår Maylie. Våre sjanser på et cert. var håpet vi reiste med. Maylie gjorde det bra men ble EX2. Hun hadde dessverre en veldig fin konkurrent om dette certet :-) Men med den kvaliteten på alle de påmeldte kattene så er jeg kjempefornøyd med resultatet. Dette var nok en utstilling som ble en «once in a lifetime» opplevelse for oss. Neste år blir den avholdt i Østerike (Wien). Og dit reiser vi nok ikke. For å se oppdaterte utstillingsresultater på våre katter, se under linken «Våre katter» og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle utstillingsresultater.

Helgen 10. og 11. oktober: var vi på Østfoldkattens utstilling. Østfoldkatten hadde ny hall denne gangen. Det var en fin hall med god plass til både mennesker og alle kattene (hallen var noe kald begge dager synes jeg). Denne gangen hadde vi med oss Ivo, Nefer og Lazy DZM. Ivo fikk sine cert. begge dager, Nefer fikk EX1 begge dager og Lazy DSM ble godt plassert blant huskattene begge dager. Kjempefornøyd med resultatene til våre katter :-) På søndagen kom Minnie Troberg med vår (N)Mayas Pride Noah. Han har utviklet seg til å bli en fin Sorrel Abyssinergutt. Han gjorde det virkelig bra, ble EX1 og NOM. Jeg skal love at det kom et jublebrøl fra en stolt eier (og noen tårer) :-) Han hadde stor konkurranse i panel (5-6 andre kattunger). Han var den enste (bortsett fra kattungen som ble BIS), som fikk stemme i panel. Jeg er kjempestolt oppdretter av denne fine gutten og jeg håper vi får se ham ofte på utstillinger fremover. Og kanskje får han noen avkom etter seg også? For å se utstillingsresultater på våre katter, se under linken «Våre katter» og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle oppdaterte utstillingsresultater.

Helgen 26. og 27. september: var vi på den årlige Burak utstillingen. Hallen deres begynner nå å bli i minste laget så det var rimelig trangt for både mennesker og katter. Men det ble en fin utstilling for oss uansett :-) Denne gangen hadde vi med Ivo, Maylie (bare lørdag), Nefer, Noah og Lazy DSM. Ivo og Maylie fikk sine cert. Og kattungene Nefer og Noah ble EX1. Emelie Hedblom kom med et annet av våre «barnebarn» NO*Nalea's Alina. En nydelig viltfarget jente :-) Alina ble: EX1, BIV og NOM lørdagen og EX1 og BIV på søndagen. Jeg er så utrolig stolt av alle våre katter og alle våre «barnebarn» :-) For å se oppdaterte utstillingsresultater på våre katter, se under linken «Våre katter» og gå inn på den aktuelle katten for å se individuelle oppdaterte utstillingsresultater.
07.09.2015Vi har for tiden ikke kattunger tilgjengelige.

Alle kattungene i vårt N- kull har nå fått sine hjem og har bodd hos sine nye mennesker i noen uker. Nefer (fawnjenta) bor i Moss på fór hos Liss og Kaj, sammen med en liten fin blå Abydame som heter Alessa/Nubi. Nemo bor i Oslo hos Peder og Hanne sammen med ei lita Bengaljente som heter Nelly. Og lille hjertebarnet mitt Noah, bor på Minnesund hos Minnie og Kjell Ivar. Der har han blitt lilleprinsen og bor sammen med en voksen Abydame som heter Lady Leen. Lykke til videre i livet; mine små hjerter.

Fertile hann til utlån. Vi har fremdeles flere ledige parringer på vår eneste fertile hann. Han er PK og PRA dna testet og fri.

SC (N) Mayas Pride Emil: (Sorrel Abyssiner). Han vil kun være tilgjengelig for 1-2 parring, så blir han "herr balleløs". Emil er en stor og utrolig snill gutt, kan nærmest kalles "a gentle gigant". Så skulle du ønske å bruke ham til ett kull, så ta kontakt med meg for å høre hans betingelser for damebesøk. For mer info om Emil se linken her.

Helgen 1. og 2. august, pakket vi mange katter i bilen og reiste til Skien på utstilling. Terak- utstillingen har blitt en tradisjonsutstilling som vi bare MÅ på hvert år. Denne gangen hadde vi med: Ivo, Maylie, N- kullet (Nefer, Noah og Nemo). Det en hyggelig utstilling med mange fine katter og mange gode venner. Våre katter gjorde det veldig bra. Ivo og Maylie fikk sine cert. lørdagen og er nå GIC og CH. Noah ble stilt ut separate lørdagen og ble EX1. Nemo ble stilt ut separate søndagen og ble EX1 og BIV. Nefer ble stilt ut separate begge dager, ble EX1 lørdagen og EX1 og NOM søndagen. N- kullet ble stilt begge dager med stor konkurranse og ble Beste Kull begge dager. Såååå utrolig stolt av alle “pelsbarna” mine :-) For å se oppdaterte utstillingsresultater på våre katter, se under linken Våre katter å gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.
05.07.2015Abyssinerkattunger (2 gutter) er fremdeles til salgs. Vi har oppdatert kattungesiden vår med ny bilder av N- kullet (14 uker). De vokser og fortsetter å være noen skikkelige racere :-) Nå er det full fart hele tiden. Mamma Iris er fortsatt en kjempeflink mamma med de :-) Lille Nefer (Fawn jenta), har nå bodd hos Liss og Kaj som fórkatt og selskap for deres lille Alessa/Nubi i 1 uke. Raporter derfra er at det går bra:-) Begge guttene er klare for nye hjem nå, men vi kan være behjelpelig med å beholde de litt lenger pga. ferieavvikling. For å se bilder av hele kullet trykk på linken her.

Vår SC (N)Mayas Pride Jazz er nå kastrert. Han tilhører nå Taran. Vi takker Taran og Snorri for et utmerket samarbeid. De har gjort en kjempejobb som Jazz’s fórverter. Jazz vil alltid være “litt min baby” :-)

Fertile hann til utlån. Vi har fremdeles flere ledige parringer på vår eneste fertile hann. Han er PK og PRA dna testet og fri.

SC (N) Mayas Pride Emil: (Sorrel Abyssiner). Han vil kun være tilgjengelig for 1-2 parring, så blir han "herr balleløs". Emil er en stor og utrolig snill gutt, kan nærmest kalles "a gentle gigant". Så skulle du ønske å bruke ham til ett kull, så ta kontakt med meg for å høre hans betingelser for damebesøk. For mer info om Emil se linken her.

Helgen 20-21 juni: var vi på Smaalenene’s utstilling. Det ble en utstillingshelg vi kommer til å huske lenge. En hyggelig utstilling men det var veldig få Abyssinere, kun 3 på lørdagen og 4 på søndagen. Vi hadde med oss IP (N)Mayas Pride Ivo og (N)Mayas Pride Maylie. Deres resultater ble: Ivo = CAGPIB og NOM, Maylie = CAC og NOM. Lørdagen var også Liss Overgaard der med sin lille NO*Nalea’s Alessa (blå Abyssiner kattunge), hun ble EX1 og NOM. En helt super utstillingsdag.
Søndagen skulle bli enda bedre :-) Igjen hadde vi med IP (N)Mayas Pride Ivo og (N)Mayas Pride Maylie. Emelie Hedblom (vår tidligere fórvert) stilte med sine 2 kattunger: NO*Nalea’s Atticus og NO*Nalea’s Alina. Her ble det mange gode resultater. Ivo = CAGPIB, Maylie = CAC. Så var det Emelie’s 2 små: Atticus = EX1, Alina = EX1, BIV, NOM og BIS. Gjett om jublen sto i taket da lille Alina ble enstemmig BIS. Skal love at det var en stolt oppdretter, tror jeg så noen gledestårer :-)
For å se oppdaterte utstillingsresultater på våre katter, se under linken Våre katter å gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.
16.06.2015Abyssinerkattunger for salg (2 gutter). Vi har oppdatert kattungesiden vår med 10 og 12 ukers bilder av N- kullet. De vokser og fortsetter å være noen skikkelige racere :-) Nå er det full fart hele tiden. Mamma Iris er fortsatt en kjempeflink mamma med de :-) Det er nå bestemt at lille Nefer (Fawn jenta), skal reise til Liss og Kaj som fórkatt og selskap for deres lille Alessa/Nubi. Kullet vil være leveringsklare fra slutten av uke 26 til slutten av uke 28. Vi kan være behjelpelig med å beholde guttene litt lenger pga. ferieavvikling. For å se bilder av kullet trykk på linken her.
25.05.2015.1Abyssinerkattunger som er ledige for salg. Vi har oppdatert kattungesiden vår med 8 ukers bilder av N- kullet. De vokser og fortsetter å være noen skikkelige racere :-) Nå er det full fart hele tiden. Mamma Iris er fortsatt en kjempeflink mamma med de :-) Det er nå bestemt at lille Nefer (Fawn jenta), skal reise til Liss og Kaj som fórkatt og selskap for deres lille Alessa/Nubi. Kullet vil være leveringsklare fra slutten av uke 26 til slutten av uke 28. For å se bilder av kullet trykk på linken her.
05.05.2015Vi har oppdatert kattungesiden vår med 6 ukers bilder av N- kullet. De vokser og er blitt noen skikkelige racere :-) Nå er det full fart hele tiden. Mamma Iris er fortsatt en kjempeflink mamma med de :-) De vil være leveringsklare fra slutten av uke 26 til slutten av uke 28. For å se bilder av kullet trykk på linken her.
03.05.2015Denne helgen var det vår egen klubb (Lirak) som avholdt sin årlige utstilling, i tillegg til å jobbe under utstillingen så var det 4 av våre herlige katter som skulle stilles ut. Kattene vi hadde med var: IP, SC (N)Mayas Pride Ivo, SC (N)Mayas Pride Jazz, (N)Mayas Pride Maylie og Lazy DSM. Det var en kjempefin utstilling med mange flotte Abyssinere og andre raser. Det ble hektisk, men det ble kjempefine resultater på lørdagen (3 av 4 katter i panel). Jeg var sååå stolt. Søndagen ble det ikke fult så gode resultater. Men alle kattene fikk sine Cert. og EX1. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken Våre katter å gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.
24.04.2015Vi har oppdatert kattungesiden vår med 4 ukers bilder av N- kullet. De vokser og er nå flinke med både det ene og det andre. Mamma Iris er en kjempeflink mamma med de :-) De vil være leveringsklare fra slutten av uke 26 til slutten av uke 28. For å se bilder av kullet trykk på linken her.
04.04.2015I dag gratulerer vi vår (N)Mayas Pride Pharao Ramses med sin 11. fødselsdag :-)

Onsdag 18.03.2015 kom det 3 nye familiemedlemmer til verden i vår “kattefamilie” :-) Vår SC (N)Mayas Pride Iris fødte 2 sorrel gutter og 1 fawn jente. Tenk, vi har fått vår aller første fawn :-) Far til kullet er SC S*Aucuparia’s Kebra Nagast (aka Nash fra Sverige). Mor og barn har det bra. De små ser veldig fine ut. De vil være leveringsklare fra slutten av uke 26 til slutten av uke 28. For å se bilder av kullet trykk på linken her.
13.02.2015Litt nytt siden årsskiftet.

Kullplaner: Det kan se ut som om vår SC (N)Mayas Pride og SC S*Aucuparia’s Kebra Nagast (Nash) har klart å få til en vellykket romance. Om alt går som normalt, kan vi forvente nytt kull ca. 18 mars 2015.

Fertile hanner til utlån. Vi har fremdeles flere ledige parringer på våre 2 flotte gutter. Men, nå spøker det for “juvelene” til de begge :-) De er PK og PRA dna testet og frie.

SC (N) Mayas Pride Emil: (Sorrel Abyssiner). Han vil kun være tilgjengelig for 1-2 parring, så blir han "herr balleløs". Emil er en stor og utrolig snill gutt, kan nærmest kalles "a gentle gigant". Så skulle du ønske å bruke ham til ett kull, så ta kontakt med meg for å høre hans betingelser for damebesøk. For mer info om Emil se linken: hanner

SC (N)Mayas Pride Jazz: (Viltfarget Abyssiner). Jazz ble satt på Suprelorin 8. desember 2014. Han vil bli tilgjengelig for damebesøk til 1-2 parringer når Suprelorinen har sluttet å virke. Jazz er en stor flott gutt med et herlig temperament. Han har gjort det meget bra på utstillinger (kom på 2. plass i NRR over "Årets beste ungdyr" 2012, bare slått med 0,24 poeng). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt. For mer info om Jazz se linken: hanner

Helgen 31. januar og 1. februar: var vi på Adelkattens nyttårs utstilling. Det ble en skikkelig artig utstillingshelg både på godt og litt dramatisk. Kattene vi hadde med var: IP SC (N)Mayas Pride Ivo, GIC (N)Mayas Pride Jazz, IC (N)Mayas Pride Kenza, (N)Mayas Pride Maylie og Lazy DSM. Vår Jazz ble Supreme Champion på lørdagen, Ivo fikk sitt cert, Kenza ble EX2 og lille Maylie ble EX1, BIV og NOM, Lazy DSM ble nr. 2. Spenningen var da lille Kenza klarte å stikke fra oss, ut av hallen og ut på parkeringsplassen. Der sprang hun rundt i 10 minutter, før hun heldigvis sprang inn i hallen igjen. Gjett om jeg var redd? Men heldigvis så gikk det bra. Dagen efter var nesten lik dagen før. Ivo fikk sitt cert, Jazz fikk sin første HP, Kenza valgte vi å trekke (da hun ikke hadde lyst på utstilling den dagen), lille Maylie ble EX1, BIV, NOM og BIS. Lazy DSM ble igjen nr. 2. Kjempefornøyd med resultatene for hele helgen. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken Våre katter å gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Søndag 11. januar: hentet vi hit den flotte svenske herremannen som skulle date vår SC (N) Mayas Pride Iris. Han er en superfin viltfarget Abyssiner som heter SC S*Aucuparia’s Kebra Nagast (eller Nash som han blir kalt). Nash er noe av det herligste vi har hatt på besøk her. En veldig sosial og utadvendt elegant herremann.
28.12.2014En oppdatering over saker og ting som har hent siden sist.

Vårt M- kull har for noen uker siden reist til sine nye hjem. Kullet ble født hos fórvert Emelie Hedblom (på Fetsund), Emelie har gjort en super jobb med mor og barn. Alle 4 kattungene vokste seg store og fine, og har det bra. De var ett veldig aktivt kull helt siden fødsel og Emelie hadde mer enn nok å henge fingrene i :-) Maylie kom for å bo hos oss og det går kjempefint. Marco bor hos en hyggelig dame i Oslo, Maori har flyttet til Finland og Milos har flyttet til Göteborg. Siste rapportene vi har fått fra de alle, er at det går kjempefint :-) Mer info. og bilder av kullet finner du ved å trykke på linken her.

Nye kullplaner: Planen er at vi skal parre vår herlige og søte SC (N)Mayas Pride Iris (Sorrel Abyssiner) med en flott svensk herreman. Parringen vil finne sted straks over nytt år. Mer informasjon om dette kommer litt senere.

Fertile hanner til utlån. Vi har fremdeles flere ledige parringer på våre 2 flotte gutter. Men, nå spøker det for “juvelene” til de begge :-) De er PK og PRA dna testet og frie.

SC (N) Mayas Pride Emil: (Sorrel Abyssiner). Han vil kun være tilgjengelig for 1-2 parring, så blir han "herr balleløs". Emil er en stor og utrolig snill gutt, kan nærmest kalles "a gentle gigant". Så skulle du ønske å bruke ham til ett kull, så ta kontakt med meg for å høre hans betingelser for damebesøk. For mer info om Emil se linken: hanner

GIC (N)Mayas Pride Jazz: (Viltfarget Abyssiner). Jazz ble satt på Suprelorin 8. desember 2014. Han vil bli tilgjengelig for damebesøk til 1-2 parringer når Suprelorinen har sluttet å virke. Jazz er en stor flott gutt med et herlig temperament. Han har gjort det meget bra på utstillinger (kom på 2. plass i NRR over "Årets beste ungdyr" 2012, bare slått med 0,24 poeng). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt. For mer info om Jazz se linken: hanner

Helgen 6-7 desember: reiste vi til Göteborg og Ädelkattens utstilling. Som vanlig var det en fin utstilling. Kattene vi hadde med til utstillingen var: GIC (N)Mayas Pride Jazz, SC (N)Mayas Pride Iris, SC, IP (N)Mayas Pride Ivo og lille (N)Mayas Pride Maylie. Vi gratulerer vår Iris med Supreme Champion tittel og Ivo med International Premier tittel. Vi fikk også anledning til å hilse på GIC (N)Mayas Pride Jazz’s lille sønn som heter ”Gustaf”, han var bare noe over 4 uker og sååå skjønn. Vi fikk også sjansen til å hilsen på Milos (fra vårt M- kull). Nå har han bodd hos Mia i Göteborg i noen uker og de trives veldig godt med hverandre. Han var super sosial og er blitt så stor og fin :-) For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Helgen 29-30 november: var vi på den tradisjonelle juleutstillingen til Adelkatten. En stor og vel arrangert utstilling. Dette ble en spennende utstilling på flere måter. Vi skulle stille ut lille Maylie for 1. gang. Og hun skulle også flytte hjem til oss den søndagen. Kattene vi hadde med dit var: SC (N)Mayas Pride Emil, GIC (N)Mayas Pride Jazz, IC (N)Mayas Pride Kenza, (N)Mayas Pride Maylie og vår huskatt Lazy DSM. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Helgen 2. november: var vi på Norak’s utstilling. Det var en liten, men koselig utstilling. Kattene vi hadde med var: GIC (N)Mayas Pride Jazz og vår huskatt Lazy DSM. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.
19.10.2014Her en oppdatering over saker og ting som har hent siden sist. Både på godt og vondt.

Kull:Vårt M- kull er nå blitt noe over 12 uker gamle. Kullet bor hos fórvert Emelie Hedblom (på Fetsund), Emelie gjør en super jobb med mor og barn. Alle 4 kattungene vokser og har det bra. De har vært ett veldig aktivt kull siden fødsel og Emelie har mer enn nok å henge fingrene i :-) Alle 4 har nå fått nå fått sine nye hjem som de skal reise til, untagen lille Marco Polo. Familien som skulle ha ham, har trukket seg. Så nå leter vi etter ny “slave” til ham. Jeg tror ikke det skal bli så vanskelig :-) Men jeg har ikke dårlig tid! Mer info. og bilder av kullet finner du ved å trykke på linken her.

Fertile hanner til utlån. Vi har fremdeles flere ledige parringer på våre 2 flotte gutter. Men, nå spøker det for “juvelene” til de begge :-) De er PK og PRA dna testet og frie.

GIC (N)Mayas Pride Jazz: (Viltfarget Abyssiner), er tilgjengelig for damebesøk en stund til. Jazz er en stor flott gutt med et herlig temperament. Han har gjort det meget bra på utstillinger (kom på 2. plass i NRR over "Årets beste ungdyr" 2012, bare slått med 0,24 poeng). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt. Jazz vil bli kastrert innen årets utgang.

SC (N) Mayas Pride Emil: (Sorrel Abyssiner), har nå hatt en pause fra damebesøk. Han er nå aktiv igjen. Men han vil kun være tilgjengelig for 1-2 parring, så blir han "herr balleløs". Emil er en stor og utrolig snill gutt, kan nærmest kalles "a gentle gigant". Så skulle du ønske å bruke ham til ett kull, så ta kontakt med meg for å høre hans betingelser for damebesøk. Emil vil muligens bli kastrert om en stund.

Helgen 11-12 oktober var vi på Østfoldkattens utstilling. Det var utrolig hyggelig og velorgansisert utstilling. Vi hadde med oss: SC (N)Mayas Pride Emil, GIC (N)Mayas Pride Jazz og huspus Lazy DSM. Alle 3 kattene og vi koste oss på utstillingen :-) Resultatmessig ble det igjen en fin helg. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Helgen 5. oktober var vi i Karlshamn (Sverige) med vår GIC (N)Mayas Pride Jazz. Det var en liten men hyggelig 1 certs utstilling. Ikke mange Abyssinere på den utstillingen dessverre. Det var bare Jazz og en nydelig Fawn Abyssiner dame. Jazz fikk sitt cert og vi hadde en fin men lang tur :-)
Samme helgen fikk vi en veldig trist beskjed :-( Vår kjære (N)Mayas Pride Hedda hadde gått bort 1. oktober. Hun ble syk og døde ganske brått. Et lite minneord vil du finne på linken under Katter som dessverre har gått bort.

25.09.2014 Det er med stor sorg vi kan fortelle at vår kjære IC Ingave’s Zita (Cleo) fikk lov til å sovne inn. Det gjør ufattelig vondt å ha mistet henne :-( Et minneord om denne herlige personligheten finner du på linken under Katter som dessverre har gått bort.

Helgen 13-14 september var vi på SWS som ble avholdt i Telenor Arena. Utstillingen ble avholdt under noe som het Oslo Petshow. Det var en weekend hvor man kunne se og få hilse på masse forskjellige dyr. En spennende måte å avholde en SWS på :-) Vi hadde med oss: SC (N)Mayas Pride Emil, GIC (N)Mayas Pride Jazz og huspus Lazy DSM. Alle 3 kattene og vi koste oss på utstillingen :-) Resultatmessig ble det igjen en fin helg. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.

07.09.2014På tide med litt oppdatering igjen. Sommeren har vært fin og varm. Og her er noen oppdateringer som varmer :-)

Kull: Vårt M- kull er nå blitt 6 uker gamle. Kullet bor hos fórvert Emelie Hedblom (på Fetsund), Emelie gjør en super jobb med mor og barn. Alle 4 kattungene vokser og har det bra. De har vært ett veldig aktivt kull siden fødsel og Emelie har mer enn nok å henge fingrene i :-) Alle 4 har nå fått sine navn: Maylie, Maori, Marco Polo og Milos. Kullet vil være leveringsklare fra slutten av uke 44 frem til slutten av uke 46. Mer info. og bilder av kullet finner du ved å trykke på linken her.

Fertile hanner til utlån. Vi har fremdeles flere ledige parringer på våre flotte gutter. De er PK og PRA dna testet og frie.

GIC (N)Mayas Pride Jazz: (Viltfarget Abyssiner), er tilgjengelig for damebesøk. Jazz er en stor flott gutt med et herlig temperament. Han har gjort det meget bra på utstillinger (kom på 2. plass i NRR over "Årets beste ungdyr" 2012, bare slått med 0,24 poeng). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt. Jazz vil bli kastrert innen årets utgang.

SC (N) Mayas Pride Emil: (Sorrel Abyssiner), har nå hatt en pause fra damebesøk. Han er nå aktiv igjen. Men han vil kun være tilgjengelig for 1-2 parring, så blir han "herr balleløs". Emil er en stor og utrolig snill gutt, kan nærmest kalles "a gentle gigant". Så skulle du ønske å bruke ham til ett kull, så ta kontakt med meg for å høre hans betingelser for damebesøk. Emil vil bli kastrert i løpet av senhøsten.

Helgen 16-17 august var vi i Drammen på utstilling, Burak. Det var en litt mindre utstilling en de pleier å ha, men utrolig hyggelig. Vi hadde med oss: SC (N)Mayas Pride Emil, GIC (N)Mayas Pride Jazz og huspus Lazy DSM. Alle 3 kattene og vi koste oss på utstillingen :-) Resultatmessig ble det igjen en fin helg. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Helgen 2-3 august reiste vi til Skien på utstilling, Terak. Som vanlig, var det en utrolig hyggelig utstilling. Har blitt en tradisjon at dette er en utstilling vi bare må få med oss. Vi hadde med oss: SC (N)Mayas Pride Emil, PR SC (N)Mayas Pride Ivo, IC (N)Mayas Pride Jazz og huspus Lazy DSM. Denne gangen hadde vi også med oss Jazz’s sin “samboer” Troll. Troll er en langhårs huskatt som aldri har vært med oss på utstilling før, han skulle få lov til å være med som selskapskatt for Jazz. Troll oppførte seg som om han aldri hadde gjort noe annet :-) Vi koste oss veldig på utstillingen og resultatene ble veldig bra. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Kullet vi har ventet på :-) 23. juli kom kullet vi har ventet på mellom IC (N)Mayas Pride Kenza (Viltfarget Abyssiner) og SC S*Aucuparia’s Astrakan Gyllenkrok (Sorrel Abyssiner). Helt etter kallenderen og midt i varmeperioden, så fødte vår Kenza 4 velskapte små den onsdagen. Det gikk ikke helt etter boka, det ble litt mer dramatisk enn det vi hadde håpet på for vår lille Kenza, den fødende havnet på Oslo Dyreklinikk. De 2 første kom normalt men så var det bråstopp i mange timer. Etter mye slit for lille Kenza, ble det keisersnitt for å få ut de 2 siste kattungene. Alle 4 kattungene var små men velskapte og fine. 2 viltfargede jenter, 1 blå gutt og 1 viltfarget gutt. Kenza viste seg å være en meget bestemt mor som måtte fortelle oss hvordan hun ville ha ting, før vi måtte kapitulere å la henne få viljen sin. Etter noen timer hjemme (i med stress,tropevarme og bekymringer), fant vi ut hvordan hun ville ha det, og da var alt helt greit. Kenza viste seg å være en god og kjærlig mor for sine små :-)
01.07.2014Lenge siden siste oppdatering nå. Men det har ikke skjedd så veldig mye under vinteren og våren. Men litt har jo skjedd :-)

Kull ventes: mellom IC (N) Mayas Pride Kenza (Viltfarget Abyssiner) og SC S*Aucuparia’s Astrakan Gyllenkrok (Sorrel Abyssiner). Iflg. ultralyd, så venter Kenza 3-4 små J Om alt går bra, er kull forventet i løpet av uke 30.

Fertile hanner til utlån. Vi har fremdeles flere ledige parringer på våre flotte gutter. De er PK og PRA dna testet og frie.

IC (N) Mayas Pride Jazz: (Viltfarget Abyssiner), er tilgjengelig som avlshann. Han er en ung lovende herremann. Jazz er en stor flott gutt med et herlig temperament. Han har gjort det meget bra på utstillinger (kom på 2. plass i NRR over "Årets beste ungdyr" 2012, bare slått med 0,24 poeng). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt. Jazz vil bli kastrert innen årets utgang.

SC (N) Mayas Pride Emil: (Sorrel Abyssiner), har nå hatt en pause fra damebesøk. Er nå aktiv igjen. Men han vil kun være tilgjengelig for 1-2 parring, så blir han "herr balleløs". Emil er en stor utrolig snill gutt, kan nærmest kalles "a gentle gigant". Så skulle du ønske å bruke ham til ett kull, så ta kontakt med meg for å høre hans betingelser for damebesøk. Emil vil bli kastrert i løpet av høsten.

Helgen 21-22 juni var vi på Smaalenene sin utstilling. Det ble en uforglemmelig weekend med mange gledestårer :-) Med uttrolig flotte resultater :-) Vi hadde med oss: SC (N) Mayas Pride Emil, PR SC (N) Mayas Pride Ivo, IC (N) Mayas Pride Jazz og DSM Lazy (huspus). For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Helgen 24-25 mai var vi på Norak sin utstilling. Der hadde vi med oss: SC (N) Mayas Pride Emil, SC (N) Mayas Pride Ivo (stilte for 1. gang i kastratklassen), IC (N) Mayas Pride Jazz og DSM Lazy (huspus). For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Helgen 3. mai hentet vi en flott Sorrel herremann i Stockholm. Det var SC *S Aucuparia’s Astrakan Gyllenkrok. Det var vår kjære IC (N) Mayas Pride Kenza (Viltfarget), som skulle få møte ham. Det tok sin tid, men de fikk det omsider til J Om alt går bra, så er det forventet 3-4 små i uke 30.

15. februar ble vår SC (N) Mayas Pride Emil og Kelam’s Isolde foreldre til 4 flotte viltfargede små. Det er 3 jenter og 1 gutt. Nora, Nelly, Niki og Niko. Alle foruten den flotte gutten Niko, har pr. dags dato fått sine nye hjem. Kullet ble født hos Barbro Michelsen (Nuria’s Bengaler).

De to gjenværende kattungene i L- kullet: Leah og Lucas fikk omsider sine nye familier i løpet av februar, og alle 4 har det bra. Luna Mia valgte vi å beholde her hjemme. Hun er utrolig skjønn og morsom :-)

16. februar ble vår IC (N) Mayas Pride Jazz og GIC S*Blytens Marrella foreldre til 3 flotte jenter. 2 viltfargede og 1 Sorrel. Det er: Olga, Irina og lille Masha. Alle 3 har fått sine nye hjem. Lille Masha ble værende hos oppdretter Anna Lejfeldt-Sahlen i Uppsala.
04.02.2014Fremdeles kattunger til salgs: Det er Leah og Lucas som ønsker seg veldig sine egne familier. De er leveringsklare nå. Selges til kos. Ta gjerne kontakt for mer info. Bilder av de to, og resten av L- kullet finner du under linken Kattunger og Kull.

Vi selger fremdeles IKKE kattunger til folk som skal ha de som utekatter! Les det som står under linken Kjøpsinformasjon.

Fertile hanner til utlån. Vi har fremdeles flere ledige parringer på våre flotte gutter. De er PK og PRA dna testet og frie.

IC (N) Mayas Pride Jazz (Viltfarget Abyssiner), er tilgjengelig som avlshann. Han er en ung lovende herremann. Jazz er en stor flott gutt med et herlig temperament. Han har gjort det meget bra på utstillinger (kom på 2. plass i NRR over "Årets beste ungdyr" 2012, bare slått med 0,24 poeng). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt.

SC (N) Mayas Pride Emil (Sorrel Abyssiner), har nå hatt en pause fra damebesøk. Er nå aktiv igjen. Men han vil kun være tilgjengelig for 1-2 parring, så blir han "herr balleløs". Emil er en stor utrolig snill gutt, kan nærmest kalles "a gentle gigant". Så skulle du ønske å bruke ham til ett kull, så ta kontakt med meg for å høre hans betingelser for damebesøk.

Helgen 11-12 januar, var vi på Adelkattens Nyttårs utstilling. Der hadde vi med oss: SC (N) Mayas Pride Emil, SC (N) Mayas Pride Ivo, GIC (N) Mayas Pride Iris, IC (N) Mayas Pride Jazz, IC (N) Mayas Pride Kenza og Lazy DSM. En flott utstilling med mange fine katter og flotte resultater. Alle fikk sine HP og cert., og Iris ble NOM lørdagen. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.
27.12.2013Kattunger til salgs: Nå er det 2 kattunger igjen fra L- kullet, som er ledige for nye familier. Det er Leah og Lucas. I juni hadde vår GIC (N) Mayas Pride Iris et “kjærlighetsmøte med IC S*Good News Prince Jeorge (aka Jojje) i Luleå i Sverige. Jojje er en flott viltfarget gentleman. Drektighet og fødsel gikk uten problemer :-) Onsdag 28.08.2013 ble Iris og Jojje de stolte foreldre til et kull på 4. 1 Sorrel jente, 1 Sorrel gutt, 1 Viltfarget jente og 1 Viltfarget gutt. Mor og barn har det bra. Leah og Lucas er leveringsklare fra midten av uke 51. Mer info. og bilder av kullet finner du under linken Kattunger og Kull.

Vi selger fremdeles IKKE kattunger til folk som skal ha de som utekatter! Les det som står under linken Kjøpsinformasjon.

Fertile hanner til utlån. Vi har fremdeles flere ledige parringer på våre flotte gutter:

IC (N) Mayas Pride Jazz (Viltfarget Abyssiner), er tilgjengelig som avlshann. Han er en ung lovende herremann. Jazz er en stor flott gutt med et herlig temperament. Han har gjort det meget bra på utstillinger (kom på 2. plass i NRR over "Årets beste ungdyr" 2012, bare slått med 0,24 poeng). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt.

SC (N) Mayas Pride Emil (Sorrel Abyssiner), har nå hatt en pause fra damebesøk. Men han vil kun være tilgjengelig for 1-2 parring, så blir han "herr balleløs". Emil er en utrolig snill gutt, kan nærmest kalles "a gentle gigant". Så skulle du ønske å bruke ham til ett kull, så ta kontakt med meg for å høre hans betingelser for damebesøk.

Helgen 7-8. desember, var vi på Ädelkattens juleutstilling i Göteborg. Der hadde vi med oss: CH (N) Mayas Pride Jazz og CH (N) Mayas Pride Kenza. En flott utstilling med mange fine katter og flotte resultater. Begge to gjorde det veldig bra og er nå IC begge to. Det ble BIV på Jazz begge dager. Og de fikk også sine cert. søndagen. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Siden oppdateringen i oktober, har vi hatt 4 damer på besøk her. Det er 2 damer som har vært på besøk til vår SC (N) Mayas Pride Ivo. Og 1 dame som har besøkt vår IC (N) Mayas Pride Jazz. SC (N) Mayas Pride Emil har også hatt sitt damebesøk. Oppdateringer om hvordan disse damebesøkene har forløpt vil komme fremover.
01.12.2013Kattunger til salgs: Nå er det 2 kattunger igjen fra L- kullet, som er ledige for nye familier. Det er Leah og Lucas.
I juni hadde vår GIC (N) Mayas Pride Iris et “kjærlighetsmøte med IC S*Good News Prince Jeorge (aka Jojje) i Luleå i Sverige. Jojje er en flott viltfarget gentleman. Drektighet og fødsel gikk uten problemer :-) Onsdag 28.08.2013 ble Iris og Jojje de stolte foreldre til et kull på 4. 1 Sorrel jente, 1 Sorrel gutt, 1 Viltfarget jente og 1 Viltfarget gutt. Mor og barn har det bra. Kullet er leveringsklare fra midten av uke 51. Mer info. og bilder av kullet finner du under linken Kattunger og Kull.

Vi selger fremdeles IKKE kattunger til folk som skal ha de som utekatter! Les det som står under linken Kjøpsinformasjon.

Fertile hanner til utlån. Vi har fremdeles flere ledige parringer på våre flotte gutter:

CH (N) Mayas Pride Jazz (Viltfarget Abyssiner), er tilgjengelig som avlshann. Han er en ung lovende herremann. Jazz er en stor flott gutt med et herlig temperament. Han har gjort det meget bra på utstillinger (kom på 2. plass i NRR over "Årets beste ungdyr" 2012, bare slått med 0,24 poeng). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt.

SC (N) Mayas Pride Emil (Sorrel Abyssiner), har nå hatt en pause fra damebesøk. Han vil være klar for damer så fort Suprelorinen slutter å virke. Men vil kun være tilgjengelig for 1 parring, så blir han "herr balleløs". Emil er en utrolig snill gutt, kan nærmest kalles "a gentle gigant". Så skulle du ønske å bruke ham til ett kull, så ta kontakt med meg for å høre hans betingelser for damebesøk.

Siden siste oppdatering i oktober, har vi hatt 3 damer på besøk her. Det er 2 damer som har vært på besøk til vår SC (N) Mayas Pride Ivo. Og 1 dame som har besøkt vår CH (N) Mayas Pride Jazz. Oppdateringer om hvordan disse damebesøkene har forløpt vil komme fremover.

Helgen 23-24. november, var vi på Adelkattens juleutstilling. Der hadde vi med oss: SC (N) Mayas Pride Emil, SC (N) Mayas Pride Ivo og Lazy DSM. En flott utstilling med mange fine katter og flotte resultater. Våre fikk sine HP og Ivo ble NOM søndagen. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Helgen 2-3. november, var vi på Norak- utstillingen i Oslo. Der hadde vi med oss; SC (N) Mayas Pride Emil, GIC (N) Mayas Pride Ivo og Lazy DSM. Alle kattene gjorde det veldig bra og fikk sine cert. Lørdagen ble Ivo Supreme Champion. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.

14.10.2013Høstoppdatering.

I juni hadde vår GIC (N) Mayas Pride Iris et “kjærlighetsmøte med IC S*Good News Prince Jeorge (aka Jojje) i Luleå i Sverige. Jojje er en flott viltfarget gentleman. Drektighet og fødsel gikk uten problemer :-) Onsdag 28.08.2013 ble Iris og Jojje de stolte foreldre til et kull på 4. 1 Sorrel jente, 1 Sorrel gutt, 1 Viltfarget jente og 1 Viltfarget gutt. Mor og barn har det bra. Kullet er leveringsklare fra slutten av uke 50/51. Mer info. og bilder av kullet her.

Vi selger fremdeles IKKE kattunger til folk som skal ha de som utekatter! Les det som står under linken Kjøpsinformasjon

Fertile hanner til utlån. Vi har fremdeles flere ledige parringer på våre flotte gutter:

CH (N) Mayas Pride Jazz (Viltfarget Abyssiner), er tilgjengelig som avlshann. Han er en ung lovende herremann. Jazz er en stor flott gutt med et herlig temperament. Han har gjort det meget bra på utstillinger (kom på 2. plass i NRR over "Årets beste ungdyr" 2012, bare slått med 0,24 poeng). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt.

GIC (N) Mayas Pride Ivo (Sorrel Abyssiner), er tilgjengelig som avlshann for 1 parring til. Han vil kun være fertil ut 2013. Ivo er en flott Sorrel gutt med en super personlighet (han kan nesten ikke beskrives, han må oppleves). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt.

SC (N) Mayas Pride Emil (Sorrel Abyssiner), har nå hatt en pause fra damebesøk. Han vil være klar for damer så fort Suprelorinen slutter å virke. Men vil kun være tilgjengelig for 1 parring, så blir han "herr balleløs". Emil er en utrolig snill gutt, kan nærmest kalles "a gentle gigant". Så skulle du ønske å bruke ham til ett kull, så ta kontakt med meg for å høre hans betingelser for damebesøk.

Helgen 28-29 september var vi på Verak- utstillingen i Våle/Re. Der hadde vi med oss våre egne katter; SC (N) Mayas Pride Emil, GIC (N) Mayas Pride Ivo og Lazy DSM. Vi hadde også med GIC (N) Mayas Pride Hannah for eier Emelie Hedblom. Alle kattene gjorde det veldig bra og fikk sine cert. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Vi gratulerer (N) Mayas Pride Hannah med ny tittel :-) 28. september ble hun Supreme Champion :-) Gratulerer også til Hannahs nye stolte eier Emelie Hedblom. Det var god Champagne Emelie :-)
14.09.2013Litt oppdatering av hva som har skjedd siden sist.I juni hadde vår GIC (N) Mayas Pride Iris et “kjærlighetsmøte med IC S*Good News Prince Jeorge (aka Jojje) i Luleå i Sverige. Jojje er en flott viltfarget gentleman. Drektighet og fødsel gikk uten problemer :-) Onsdag 28.08.2013 ble Iris og Jojje de stolte foreldre til et kull på 4. 1 Sorrel jente, 1 Sorrel gutt, 1 Viltfarget jente og 1 Viltfarget gutt. Mor og barn har det bra. Kullet er leveringsklare fra slutten av uke 49. Mer info. og bilder av kullet her.

Vi selger fremdeles IKKE kattunger til folk som skal ha de som utekatter! Les det som står under linken Kjøpsinformasjon

Fertile hanner til utlån. Vi har fremdeles flere ledige parringer på våre flotte gutter:

CH (N) Mayas Pride Jazz (Viltfarget Abyssiner), er tilgjengelig som avlshann. Han er en ung lovende herremann. Jazz er en stor flott gutt med et herlig temperament. Han har gjort det meget bra på utstillinger (kom på 2. plass i NRR over "Årets beste ungdyr" 2012, bare slått med 0,24 poeng). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt.

GIC (N) Mayas Pride Ivo (Sorrel Abyssiner), er tilgjengelig som avlshann for 1 parring til. Han vil kun være fertil ut 2013. Ivo er en flott Sorrel gutt med en super personlighet (han kan nesten ikke beskrives, han må oppleves). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt.

SC (N) Mayas Pride Emil (Sorrel Abyssiner), har nå hatt en pause fra damebesøk. Han vil være klar for damer så fort Suprelorinen slutter å virke. Men vil kun være tilgjengelig for 1-2 parringer, så blir han "herr balleløs". Så skulle du ønske å bruke ham til ett kull, så ta kontakt med meg for å høre hans betingelser for damebesøk.

Helgen 17/18 august 2013 ble vår CH (N) Mayas Pride Jazz far til en flott Viltfarget Abyssiner gutt oppe i midt Norge. Mor Ororina’s Nora og den lille har det bare bra :-)

Kullet som var forventet i august, mellom vår GIC (N) Mayas Pride Ivo og Amber Eyes Ophelia i Göteborg ble det dessverre ikke noe av.

Helgen 17-18 august var vi på Burak-utstillingen i Drammen. Der hadde vi med oss våre egne katter; SC (N) Mayas Pride Emil, GIC (N) Mayas Pride Ivo og Lazy DSM. Vi hadde også med GIC (N) Mayas Pride Hannah for eier Emelie Hedblom. Alle kattene gjorde det veldig bra og fikk sine cert. For å se oppdaterte utstillingsresultater, se under linken Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.
31.07.2013I juni hadde vår GIC (N) Mayas Pride Iris et “kjærlighetsmøte med IC S*GoodNews Prince Jeorge (aka Jojje) i Luleå i Sverige. Jojje er en flott viltfarget gentleman. Går alt som det skal, så er kull forventet i uke 35.

Pr. i dag har vi ingen kattunger for salg. Fremtidige kullplaner vil bli lagt ut fortløpende her på vår hjemmeside og på Facebook.

Vi selger fremdeles IKKE kattunger til folk som skal ha de som utekatter! Les det som står under linken Kjøpsinformasjon.

Fertile hanner til utlån. Vi har fremdeles flere ledige parringer på våre flotte gutter:

CH (N) Mayas Pride Jazz (Viltfarget Abyssiner), er tilgjengelig som avlshann. Han er en ung lovende herremann. Jazz er en stor flott gutt med et herlig temperament. Han har gjort det meget bra på utstillinger (kom på 2. plass i NRR over "Årets beste ungdyr" 2012, bare slått med 0,24 poeng). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt.

GIC (N) Mayas Pride Ivo (Sorrel Abyssiner), er tilgjengelig som avlshann. Han vil kun være fertil ut 2013. Ivo er en flott Sorrel gutt med en super personlighet (han kan nesten ikke beskrives, han må oppleves). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt.

SC (N) Mayas Pride Emil (Sorrel Abyssiner), har nå en pause fra damebesøk. Han vil være klar for damer så fort Suprelorinen slutter å virke (den ble satt november 2011). Men vil kun være tilgjengelig for 1-2 kull, så blir han "herr balleløs". Så skulle du ønske å bruke ham til ett kull, så ta kontakt med meg.
28.07.2013Denne helgen var vi i Skien på Terak sin utstilling. Det var jo nesten litt rart. Vi hadde bare med GIC (N) Mayas Pride Hannah og CH (N) Mayas Pride Kenza. For å se hver katt sine oppdaterte utstillingsresultater; dette finner du under linken; Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.
03.07.2013En litt vemodig dag i dag. Vår lille SC (N) Mayas Pride Nefertiti (Neffi) ble kastrert. Neffi har gitt oss mange fine Abybabyer :-) Og spesiellt vår Iris, Ivo og Hannah :-)
21.06.2013Denne helgen var lille GIC (N) Mayas Pride Iris og jeg i Bodø på Polarkattens utstilling. Grunnen til at vi reiste så langt er at lille Iris skal reise derfra og til Luleå i Sverige for å ha et kjærlighetsmøte med IC S* GoodNews Prince Jeorge (aka Jojje). En flott viltfarget gutt. Iris fikk sine cert. Planen er å hente henne hjem neste helg (etter 1 uke). Om ting går som det skal, er det forventet kull i uke 35.
09.06.2013Denne helgen har vi tilbrakt hele helgen på Noraks utstilling. Alle kattene gjorde det veldig bra. Med på utstillingen var; SC (N) Mayas Pride Emil, GIC (N) Mayas Pride Ivo, GIC (N) Mayas Pride Iris, CH (N) Mayas Pride Jazz, CH (N) Mayas Pride Kenza og Lazy DSM. Mamma GIC (N) Mayas Pride Hannah var også med, sammen med Emelie Hedblom (ny eier). For å se hver katt sine oppdaterte utstillingsresultater; dette finner du under linken; Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Samtidig har både Jazz og Ivo damebesøk her hos oss. Jazz har hatt besøk av Ororina’s Nora siden Lirak- utstillingen, ting tar tid. Men nå ser det ut som om ting har skjedd, forventet kull i Trøndelag blir da ca. 14.08.2013. Ivo har besøk fra Göteborg av Amber Eyes Ophelia. Der ser det også ut til at saker og ting skjer. Forventet kull i Göteborg blir ca. 10.08.2013. Nå krysser vi fingrene for at drektigheten til begge de besøkende damen går bra.
07.05.2013Dagen i dag ble ikke helt slik som vi hadde trodd den skulle bli. Vi fikk den triste beskjeden om at vår lille prins Kasimir ikke er mer. Det er et lite minneord om ham på linken “Galeri”.
05.05.2013En lang og slitsom helg er over. Årets Lirak utstilling er over. Føler at vi har bodd i Lørenskog Ishall siden fredag. Utstillingen ble bra gjennomført. Hurra for alle som var med å få det til. Foruten å jobbe en del under utstillingen, så skulle kattene også stilles ut. De kattene som var med var; SC (N) Mayas Pride Emil, GIC (N) Mayas Pride Ivo, GIC (N) Mayas Pride Iris, CH (N) Mayas Pride Jazz, CH (N) Mayas Pride Kenza og Lazy DSM. Mamma GIC (N) Mayas Pride Hannah var også med sammen med Emelie Hedblom (ny eier). Alle kattene gjorde det veldig bra og jeg er kjempestolt av de. For å se hver katt sine oppdaterte utstillingsresultater; dette finner du under linken; Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Denne helgen fikk vi også besøk helt fra Trøndelag. Det er en flott Abyssinerdame som heter Ororina’s Nora. Hun skal være her på besøk til vår CH (N) Mayas Pride Jazz.
20.04.2013Pr. i dag, har vi ingen kattunger for salg. Fremtidige kullplaner vil bli lagt ut fortløpende her på vår hjemmeside og på Facebook.

Vi selger fremdeles IKKE kattunger til folk som skal ha de som utekatter! Les det som står under linken Kjøpsinformasjon.
17.04.2013Natt til i dag ble (N) Mayas Pride Jazz og Villkattens Precious Kira foreldre til 2 flotte gutter. Det ble en Sorrel gutt og en Viltfarget gutt. Eier av kullet er Petter Eliassen. Han holder til i Stavangertraktene og har oppdrett av Somali (oppdrett; Ubique-cattery). For mer informasjon om kullet, send meg en mail og jeg vil videreformidle.

Fertile hanner til utlån. Vi har fremdeles flere ledige parringer på våre flotte gutter:

(N) Mayas Pride Jazz (Viltfarget Abyssiner), er tilgjengelig som avlshann. Han er en ung lovende herremann. Jazz er en stor flott gutt med et herlig temperament. Han har gjort det meget bra på utstillinger (kom på 2. plass i NRR over "Årets beste ungdyr", bare slått med 0,24 poeng). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt.

GIC (N) Mayas Pride Ivo (Sorrel Abyssiner), er tilgjengelig som avlshann. Han vil kun være fertil ut 2013. Ivo er en flott Sorrel gutt med en super personlighet (han kan nesten ikke beskrives, han må oppleves). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt.

SC (N) Mayas Pride Emil (Sorrel Abyssiner), har nå en pause fra damebesøk. Han vil være klar for damer så fort Suprelorinen slutter å virke (den ble satt november 2011). Men vil kun være tilgjengelig for 1-2 kull, så blir han "herr balleløs". Så skulle du ønske å bruke ham til ett kull, så ta kontakt med meg.
08.04.2013Årets 1. utstilling for (N) Mayas Pride kattene fant sted på Østfoldkattens utstilling helgen 6-7. april 2013. Kattene som var med var; Lazy DSM (huspus), SC (N) Mayas Pride Emil, GIC (N) Mayas Pride Ivo, GIC (N) Mayas Pride Iris, GIC (N) Mayas Pride Hannah (eies nå av Emelie Hedblom), (N) Mayas Pride Jazz og lille (N) Mayas Pride Kenza. Alle kattene gjorde det veldig bra begge dager. Hadde veldig god hjelp av Emelie (Kenzas fórvert og Hannahs nye eier). Utrolig glad for at hun hjelper til. For å se hver katt sine oppdaterte utstillingsresultater; dette finner du under linken; Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.
16.03.2013Natt til i dag ble Kelam’s Isolde (viltfarget Abyssiner) og GIC (N) Mayas Pride Ivo foreldre. Det ble 3 viltfargede fine jenter. Det er Barbro Michelsen som eier Isolde (oppdretter av Bengaler, Nurias Bengaler). For mere informasjon om jentene, kan du sende meg en mail og jeg kan videreformidle kontakt med Barbro Michelsen.
16.02.2013Denne uken har (N) Mayas Pride Jazz har hatt besøk av verden herligste lille Somalifrøken. Det var ei lita snerten Viltfarget frøken med navnet Villkattens Precious Kira. De fant tonen, og forventet kull mellom disse to er i uke 16.
12.01.2013Denne uken har GIC (N) Mayas Pride Ivo hatt besøk av en utrolig søt, snill og fortrolig lita Abyssinerfrøken. Det er Kelam’s Isolde og hun er Viltfarget. De fant tonen så og si med en gang og Ivo klarte brasene med glans. Forventet kull mellom disse to er i uke 11.
30.12.2012Årets siste oppdatering. 2012 har vært et godt år for (N) Mayas Pride sitt oppdrett og vår flotte huskatt DSM Lazy. Både når det gjelder de 2 kullene vi har hatt i år og resultater på utstillinger.

Pr. i dag, har vi ingen kattunger for salg. Fremtidige kullplaner vil bli lagt ut fortløpende her på vår hjemmeside og på Facebook.

Fertile hanner til utlån:
(N) Mayas Pride Jazz (Viltfarget Abyssiner), er tilgjengelig som avlshann. Han er en ung lovende herremann. Jazz er en stor flott gutt med et herlig temperament. Han har gjort det meget veldig på utstillinger. Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt.

GIC (N) Mayas Pride Ivo (Sorrel Abyssiner), er tilgjengelig som avlshann. Han vil kun være fertil ut 2013. Ivo er en flott Sorrel gutt med en super personlighet (han kan nesten ikke beskrives, han må oppleves). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt.

SC (N) Mayas Pride Emil (Sorrel Abyssiner), har nå en pause fra damebesøk. Han vil være klar for damer så fort Suprelorinen slutter å virke (den ble satt november 2011). Men vil kun for 1-2 kull, så blir han "herr balleløs". Så skulle du ønske å bruke ham til ett kull, så ta kontakt med meg.

IC (N) Mayas Pride Hannah som har vært fórkatt hos Emelie Hedblom er nå overdratt til Emelie Hedblom og skal være grunnstammen i hennes lille oppdrett. Men lille Hannah vil alltid være litt vår og i våre hjerter, og vi vil følge henne nøye i fremtiden. Hannahs lille datter (N) Mayas Pride Kenza vil bli værende hos Emelie Hedblom som hennes nye fórkatt.

Den 20-21 desember fikk vi tilbakemelding om at (N) Mayas Pride Kasim (fra K- kullet), hadde sluppet ut fra karantenestasjonen på Island og hadde kommet hjem til sin nye familie. Tilbakemeldinger derfra er at han "skle" rett inn i kattefamilien og at alle elsker ham.

Helgen 7-8 desember var vi i Göteborg på Ädelkattens utstilling. Med til utstillingen hadde vi; IC (N) Mayas Pride Ivo, IC (N) Mayas Pride Iris, IC (N) Mayas Pride Hannah og (N) Mayas Pride Kenza. Alle kattene gjorde det veldig bra. Ivo, Iris og Hannah er nå GIC. For å se kattenes resultater og tidligere utstillingsresultater; dette finner du under linken; Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.
03.11.2012Nå har jeg skikkelig dårlig samvittighet for manglende oppdatering av vår hjemmeside! Men her kommer det i alle fall.

Pr. i dag, har vi ingen kattunger for salg.

Av K- kullet er alle solgt og har reist til sine nye familier (bare positive tilbakemeldinger så langt). Kasim har reist til Sverige (hvor han skal være frem til 21. november), før han setter nesen mot Island og Helena. Kasimir har flyttet til Kristine Hermansen m. familie på Rena, Karma bor hos Mona Halvorsen m. familie på Arneberg, Kiya har flyttet til Ane-Susanne Brenden m. familie ved Strømmentraktene. Og så er det lille Kenza som skal få lov til å bo hos Emelie og Magnus (sammen med sin mor Hannah) som fórkatt hos de. Kenza skal være vår nye fremtidige avls hunn.

11-15 ukers bilder av K- kullet er nå lagt ut. For å få vite mer om dette kullet og se bilder av kullet; se mer her.
Bildene er tatt av fostermor Emelie og Kasimir's nye eier Kristine.

Helgen 20-21 oktober var vi på Østfoldkattens utstilling. Det ble en veldig bra helg sett under ett. Vi hadde med 11 katter (inkl. K- kullet). Kullet ble BIS (Best in Show) begge dager. 7 katter skulle stilles ut individuellt; Lazy, Emil, Ivo, Iris, Jazz, lille Kasim og lille Kenza. Resultatene for Kasim og Kenza;
Kasim: EX1 og NOM (lørdag). EX1 på søndag.
Kenza: EX1 (lørdag). EX1 og NOM på søndag.

For å se de øvrige kattenes resultater og tidligere utstillingsresultater; dette finner du under linken; Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Helgen 22-23 september var vi på Burak sin utstilling i Drammen. Der hadde vi med; Lazy, Emil, Ivo, Iris og lille Jazz. Det ble en kjempefin utstilling. For å se de øvrige kattenes resultater og tidligere utstillingsresultater; dette finner du under linken; Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.
29.08.2012 K- kullet er nå 8 uker gamle og ser veldig lovende ut. Mamma IC (N) Mayas Pride Hannah gjør en flott jobb som mamma og forvert Emelie gjør en utmerket jobb som ekstramamma. 4-6-8 ukers bilder av kullet er nå lagt ut. For å få vite mer om dette kullet og se bilder av kullet; se mer her.

Alle 5 kattungene i K- kullet er nå tinget og skal reise til sine nye familier i midten av oktober og rundt 20. oktober.
26.08.2012 Denne helgen tilbrakte vi i Kristiansand. Vi hadde med Ivo, Iris og lille Jazz. Iris fikk sitt cert. begged ager. Ivo ble EX2 lørdagen, fikk sitt cert. søndagen, BIV og NOM. Jazz hadde nok ingen god helg. Han var nok litt mer preget av "flyturen" sin enn vi trodde. Han var ikke i humør og ble EX2 begge dager. Håper dette retter seg. For å se deres tidligere utstillingsresultater; dette finner du under linken; Våre katter og gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.
12.08.2012 Helgen tilbrakte vi i Helsingborg på Skånes kattklubbs utstilling. Vi hadde med Ivo og Iris. De gjorde det veldig bra begge dager og fikk sine cert. begge dager. Nå er de International Champions. For å se deres tidligere utstillingsresultater; dette finner du under linken; Våre katter og gå inn på gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater. Søndag 12. august fikk vi også et skikkelig sjokk mens vi var i Helsingborg. Vi fikk en telefon som fortalte oss at vår lille Jazz hadde falt ned fra 3. etasje og i asfalten og stukket av. Vi ble veldig engstelige og kom oss hjemover så fort vi kunne. Han ble funnet etter 2-3 timer og virket være i fin form. Men 2 dager senere viste det seg at han hadde nok skadet seg mer enn vi trodde. Det bar avgårde til veterinær. De kunne ikke finne tegn på brudd men han hadde slått underkjeven ganske kraftig. Det ble en uke med Metacam og beskjed om å følge med på om hevelsen gikk ned og at han oppførte seg normalt. Det var godt at vi fikk ham helskinnet hjem igjen og at han ikke forsvant for oss.
29.07.2012Helgen tilbrakte vi i Skien på Terak sin utstilling. Vi hadde med (N) Mayas Pride Jazz. Igjen gjorde han det veldig bra. Resultater for begge dager: EX1, BIV og NOM. På lørdagen røk han ut pga. loddtrekning og søndagen tapte han med 1 stemme i panel. Vi er kjempefornøyd med vår lille prins. For å se hans tidligere utstillingsresultater; dette finner du under linken; Våre katter og gå inn på gå inn på den aktuelle katten for å se oppdaterte utstillingsresultater.

CH (N) Mayas Pride Ivo (Sorrel Abyssiner), er nå tilgjengelig som avls hann. Han vil kun være fertil ut 2013. Ivo er en flott Sorrel gutt med en super personlighet (han kan nesten ikke beskrives, han må oppleves). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt.

SC (N) Mayas Pride Emil (Sorrel Abyssiner), har nå en pause fra damebesøk. Denne pausen vil nok vare en god stund. Han vil være klar for damer i slutten av 2012/begynnelsen av 2013. Men kun for 1-2 kull, så blir han "herr balleløs". Så skulle du ønske å bruke ham til 1 kull, så ta kontakt med meg.
22.07.201228/29. juni 2012. Den kvelden/natten ble vår IC (N) Mayas Pride Hannah og WW'11 Brunnbäcken's Pedram DSM, DVM de stolte foreldre til et kull på 5 nydelige Abyssinerbarn. I kullet er det; 3 viltfargede jenter, 1 viltfarget gutt og 1 blå gutt. Mor og barn har det helt topp. Så langt ser kullet meget lovende ut. Kullet bor hos fórvert Emelie og hun gjør en utmerket jobb med både mor og barn. For å få vite mer om dette kullet og se bilder av kullet; se mer her.

Vi har valgt å spare 1 av kattungene fra J- kullet som avlshann. Dette er (N) Mayas Pride Jazz (Viltfarget Abyssiner). Han vil kun være tilgjengelig for et begrenset antall kull. Han er veldig lovende både av utseende og når det gjelder utstilling. Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt.

(N) Mayas Pride Ivo (Sorrel Abyssiner), er nå tilgjengelig som avls hann. Han vil kun være fertil ut 2013 . Ivo er en flott Sorrel gutt med en super personlighet (han kan nesten ikke beskrives, han må oppleves). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt.

SC (N) Mayas Pride Emil (Sorrel Abyssiner), har nå en pause fra damebesøk. Denne pausen vil nok vare en god stund. Han vil være klar for damer i slutten av 2012/begynnelsen av 2013. Men kun for 1-2 kull, så blir han "herr balleløs". Så skulle du ønske å bruke ham til 1 kull, så ta kontakt med meg.
18.06.2012Vi selger fremdeles IKKE kattunger til folk som skal ha de som utekatter! Les det som står under linken Kjøpsinformasjon

Denne helgen 16-17. juni var vi på Smaalenene katteutstilling. Vi hadde med: (N) Mayas Pride Ivo, (N) Mayas Pride Iris og lille (N) Mayas Pride Jazz. Det ble en helg man bare kan drømme om. Lørdagens resultater: Ivo = CAC (ble Champion), Iris = CAC (ble Champion) og lille Jazz= EX1, BIV-T, NOM og BIS. Søndagen ble en reprise av lørdagen, bare det at Ivo og Iris fikk sine 1. CACIB. Lille Jazz fikk nøyaktig samme ressultat som lørdagen. For å se den enkelte katts utstillingsresultater; dette finner du under linken; Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.
02.06.2012Vi selger fremdeles IKKE kattunger til folk som skal ha de som utekatter! Les dette som står under linken Kjøpsinformasjon

Vi har for tiden ikke kattunger for salg. Men, kull ventes mellom IC (N) Mayas Pride Hannah og WW'11 Brunnbäcken's Pedram DVM, DSM. Forventet kull blir da slutten av uke 26 eller begynnelsen av uke 27. For å se deres stamtavler gå til linken; http://www.mayaspride.no/planer.php og se under IC (N)Mayas Pride Hannah.

Vi har valgt å spare 1 av kattungene fra J- kullet som avlshann. Dette er (N) Mayas Pride Jazz (Viltfarget Abyssiner). Han vil kun være tilgjengelig for et begrenset antall kull. Han er veldig lovende både av utseende og når det gjelder utstilling. Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt.

(N) Mayas Pride Ivo (Sorrel Abyssiner), er nå tilgjengelig som avls hann. Han vil kun være fertil frem til fylte 2 år. Ivo er en flott Sorrel gutt med en super personlighet (han kan nesten ikke beskrives, han må oppleves). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt.

SP (N) Mayas Pride Emil (Sorrel Abyssiner), har nå en pause fra damebesøk. Denne pausen vil nok vare en god stund. Han vil være klar for damer i slutten av 2012/begynnelsen av 2013. Men kun for 1-2 kull, så blir han "herr balleløs". Så skulle du ønske å bruke ham til 1 kull, så ta kontakt med meg.

Alle kattungene i J- kullet har nå reist til sine nye familier. Jazz bor hos et herlig studentpar i Oslo, der skal han være deres kosegutt og fórkatt. Jay har reist til et koselig ungt par i Trondheim. Jack bor hos en 2- barns familie i Oslo. Og Julienn/Julian har flyttet til en koselig dame som også bor i Oslo. Tilbakemeldinger fra alle familiene er bare positive. Vi har lagt ut 10 og 12 ukers bilder. For å få vite mer om dette kullet og se bilder av kullet; se mer her.

24.05.12Vår IC (N) Mayas Pride Hannah var til ultralyd 24. mai. Det ser ut til at denne gangen klarte Hannah og WW'11 Brunnbäcken's Pedram DVM, DSM og få det til etter hennes 2. besøk til Båstad (Sverige). Veterinæren kunne se ialle fall 3 fosterblærer. Forventet kull blir da slutten av uke 26 eller begynnelsen av uke 27. For å se deres stamtavler gå til linken; http://www.mayaspride.no/planer.php og se under IC (N)Mayas Pride Hannah.
07.05.12Denne helgen har vi vært på Lirak- utstilling. Da hadde vi med 8 katter totalt. Alle kattene gjorde det veldig bra inkl. J- kullet som ble stilt begge dager. Kullet ble BIS (med konkurranse av et Svensk Devon Rex kull). Jazz ble stilt separate og tok alt på sin 1 utstilling. Han ble; EX1 (3-4 konkurrenter), BIV, NOM, BIS og beste Klubbkatt totalt. Jeg er såå utrolig stolt av ham. Søndagen ble kullet slått av Devon Rex kullet som de slo i går. Jay ble stilt separat og ble; EX1 (3 konkurrenter), BIV, han var utrolig flink og jeg er stolt av ham også. Emil fikk sine HP begge dager, Ivo fikk sitt 1. CAC lørdagen, 2. CAC og BIV søndagen, Iris fikk også sitt 1. CAC lørdagen, 2. CAC og NOM søndagen. De er så fine og flinke de også. Lazy DSM ble NOM lørdag og NOM og BIS på søndagen. Kjempe festlig helg med masse gode venner og flotte resultater. For å se den enkelte katts utstillingsresultater; dette finner du under linken; Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.
13.04.2012Vi selger fremdeles IKKE kattunger til folk som skal ha de som utekatter! Les dette som star under Kjøpsinformasjon

(N)Mayas Pride Ivo er nå tilgjengelig som avls hann. Han vil kun være fertil frem til fylte 2 år. Ivo er en flott Sorrel gutt med en super personlighet (han kan nesten ikke beskrives, han må oppleves). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt.

SP (N)Mayas Pride Emil har nå en pause fra damebesøk. Denne pausen vil nok vare en god stund. Men hvem vet hva som skjer om 1 år?

Kullet er nå 10 uker gamle. De har fått sine offisielle navn, det er; Jazz, Jay, Jack og Julienn. Mor og barn har det helt utmerket. De små ser veldig fine og lovende ut. Vi har lagt ut 8 ukers bilder. Pr. i dag, er det kun Julienn som er tinget (holdt av). Så, Jazz, Jay og Jack er fremdeles tilgjengelige. For å få vite mer om dette kullet og se bilder av kullet; se mer her.

Ellers er det fremdeles spennende ting på gang når det gjelder vår IC (N)Mayas Pride Hannah når det gjelder kull. Dette kan dere lese mer om her.
24.03.2012Nå er det en stund siden vi har oppdatert hjemmesiden vår. Her er siste nytt siden sist.

Vi selger fremdeles IKKE kattunger til folk som skal ha de som utekatter!

(N) Mayas Pride Ivo er nå tilgjengelig som avls hann. Han vil kun være fertil frem til fylte 2 år. Ivo er en flott Sorrel gutt med en super personlighet (han kan nesten ikke beskrives, han må oppleves). Om du vil vite mer om ham og hans betingelser for damebesøk, er det bare å ta kontakt.

SP (N) Mayas Pride Emil har nå en pause fra damebesøk. Denne pausen vil nok vare en god stund. Men hvem vet hva som skjer om 1 år?

Kullet er nå 7 uker gamle. De har fått sine offisielle navn, det er; Jazz, Jay, Jack og Julian. Mor og barn har det helt utmerket. De små ser veldig fine og lovende ut. Vi har lagt ut 4 og 6 ukers bilder. For å få vite mer om dette kullet og se bilder av kullet; se mer her.

Ellers er det fremdeles spennende ting på gang når det gjelder vår IC (N) Mayas Pride Hannah når det gjelder kull. Dette kan dere lese mer om her.

Weekenden 17-18. mars var vi på Norak- utstillingen. Der hadde vi med; Lazy DSM (huskatt), SC (N) Mayas Pride Emil, (N) Mayas Pride Ivo og (N) Mayas Pride Iris. Alle sammen gjorde det veldig bra. Spesielt er jeg stolt av lille Iris som taklet utstillingen som en drøm : For å se den enkelte katts utstillingsresultater; dette finner du under linken; Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Weekenden 3-4. mars var vi i Örebro (Sverige) på Nerikes utstilling. Der hadde vi med IC (N) Mayas Pride Hannah og (N) Mayas Pride Ivo. Ikke helt den store helgen når det gjelder resultater. Men vi er fornøyd. For å se den enkelte katts utstillingsresultater; dette finner du under linken; Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.
22.02.2012Nå er det en stund siden vi har oppdatert hjemmesiden vår. Her er siste nytt siden sist.

SP (N)Mayas Pride Emil har nå en pause fra damebesøk. Denne pausen vil nok vare en god stund. Men hvem vet hva som skjer om 1 år?

Vår lille (N) Mayas Pride Iris ble satt ut på fór, men det funket ikke så bra. Så vi har søkt etter ny familie til henne, men ingen har meldt sin interesse. Så hun skal få lov til å bli her hjemme og kanskje kunne få lov til å bli mamma til noen fine kull og reise på utstillinger.

Fredag 03.02.2012 fikk EC Ingave's Isis og SC Thamos Timbuktu JW, 4 viltfargede gutter. Mor og barn har det helt utmerket. De små ser veldig fine ut. For å få vite mer om dette kullet, se mer her.

Ellers er det fremdeles spennende ting på gang når det gjelder vår IC (N) Mayas Pride Hannah når det gjelder kull. Dette kan dere lese mer om her.

Vi har nå laget egen profil på både (N) Mayas Pride Ivo og (N) Mayas Pride Iris. Disse finner du i siden "Våre Katter" under "hanner" og "hunner"
31.12.2011Nå er det en stund siden vi har oppdatert hjemmesiden vår. Her er siste nytt siden sist.

SP (N)Mayas Pride Emil har nå en pause fra damebesøk. Denne pausen vil nok vare en god stund. Men hvem vet hva som skjer om 1 år? Han ble for øvrig pappa til et fint kull på Gol (2 viltfargede, 1 gutt og 1 jente). Kullet har han fått sammen med NO* Abyjenta Azima (nydelig viltfarget Abyssiner).

Det ventes nytt kull mellom vår EC Ingave's Isis og SC Thamos Timbuktu JW i begynnelsen av februar 2012. For å få vite mer om dette se linken; http://www.mayaspride.no/planer.php

Ellers er det spennende ting på gang når det gjelder vår IC (N) Mayas Pride Hannah når det gjelder kull. Dette kan dere lese mer om under under linken; http://www.mayaspride.no/planer.php

Nå har vi ingen kattunger som er til salgs. Alle kattungene i I- kullet har nå rukket å bo i sine nye hjem en stund. Iris bodde hos fórfamilie i 7 uker, men er kommet hjem igjen. Det jobbes for å finne et nytt fórhjem til henne. Iris skal vi stille ut en gang i blant og med tiden skal hun få lov til å bli mamma til 1 kull. Hun vil få sin egen link under "Hunner" om en liten stund.
Ios bor hos et herlig svensk ungt par inne i Oslo. Han bor også sammen med en bengaljente som bare er litt eldre enn ham selv. Disse trives også godt sammen. Ios skal kun være kosepus og det er han visst.
Izak bor hos 2 kjempehyggelige sykepleiere som jobber på A-hus. Han har fått nytt navn der og heter til daglig Simba, han skal også være kosepus. Irene og Miriam skjemmer ham skikkelig bort.
Så er det Ivo. Han bor jo her sammen med oss. Han skal få lov til å være avlshann i en kort periode (3 kull), så blir han kastrat. Han er en skikkelig godgutt og er en ordentlig kosegutt. Han elsker å ligge i fanget, både hos oss og andre som kommer på besøk. Og han holder sin mor, onkel og "gammelonkel" Ramses i ånde. Full fart hele tiden. Han vil også få sin egen link under "Hanner" om en liten stund.
10-11.12.2011Adelkattens utstilling. Her stilte vi begge dager; Lazy DSM, SC (N) Mayas Pride Emil og lille (N) Mayas Pride Ivo.
Lazy DSM ble NOM begge dager, SC (N) Mayas Pride Emil ble HP begge dager og lille Ivo ble EX1 og NOM lørdagen mens kun EX1 søndagen. For å se den enkelte katts utstillingsresultater; dette finner du under linken; Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater. (N)Mayas Pride Ivo vil få sin egen link under "Hanner" om en liten stund.
05-06.11.2011Noraks utstilling. Her stilte vi; Lazy DSM, SC (N) Mayas Pride Emil, IC (N) Mayas Pride Hannah, (N) Mayas Pride Ivo (lørdag) og (N) Mayas Pride Iris søndagen. Hannah fikk sitt Cert., Emil fikk sin HP og NOM og lille Ivo ble EX1 og NOM. Søndagen fikk Hannah sitt Cert. (mangler nå 1 svensk Cert. for å bli GIC), Emil fikk sin HP og NOM og lille Iris ble EX1 og NOM. For å se den enkelte katts utstillingsresultater; dette finner du under linken; Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.
22-23.10.2011Buraks utstilling. Her stilte kun de 2 yngste i kattefamilien. Det var IC (N) Mayas Pride Hannah og (N) Mayas Pride Ivo. Hannah fikk sitt Cert (lørdagen), Cert, BIV og NOM på søndagen. Lillebror Ivo ble EX1 og NOM begge dager. For å se den enkelte katts utstillingsresultater; dette finner du under linken; Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.
01-02.10.2011Østfoldkattens utstilling. Det ble en stor utstilling for vår del. Der skulle 7 av våre katter stilles ut. Det var Lazy DSM, SC (N) Mayas Pride Emil, IC (N) Mayas Pride Hannah, (N) Mayas Pride Iris (lørdagen), (N) Mayas Pride Ivo (søndagen) og I- kullet (alle 4 ble stilt ut) begge dager. Alle kattene gjorde det veldig bra individuelt og I- kullet ble BIS begge dager. For å se den enkelte katts utstillingsresultater; dette finner du under linken; Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.
26.09.2011Dette har vært en stor weekend. Vi var på Verak utstillingen begge dager. Nå er Hannah International Champion. Hun ble BIS både lørdag og søndag. Emil fikk sine HP og ble også BIV på lørdag. Lazy ble NOM på lørdag, NOM og BIS på søndag. For å se den enkelte katts utstillingsresultater; dette finner du under linken; Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Ellers har nå I- kullet blitt 13 uker og er høyt og lavt og over alt på en gang. Men de er skikkelig koseklumper alle 4. Fremdeles venter Ios og Izak på nye mennesker å leke med.
18.09.2011I- kullet har nå blitt hele 12 uker, og har vokst seg store og fine. Mamma Neffi er fortsatt veldig flink med sine barn. Nå er det bestemt at lille Iris skal på fór hos en familie på Gjerdrum. Ivo skal bli her hos oss som ny avlshann (begrenset antall parringer). Da er det Izak og Ios som er igjen, de 2 guttene er til salgs til utstilling/selskap. Vi har lagt ut 8-10-12 ukers bilder av kullet og de finner du her.

10-11. september var vi i Uppsala på SWS med CH (N) Mayas Pride Hannah. Hun fortsetter å gjøre det bra på sine utstillinger. Fikk sitt cert. og mangler nå kun 1 for å bli International Champion. Utstillingsresultatene hennes finner du under linken: Våre katter og gå inn på hunner og hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.

4. september så reiste Emil opp til Gol på besøk til Azima (Viltfarget nydelig Abyssinerfrøken). Han var der til 7. september, og ifølge Tina så skjedde det vist ting og tang de dagene : Nå satser vi på at det blir småpoter der oppe i uke 45.

27- 28 august så var vi i Kristiansand på Sørakutstilling med (N) Mayas Pride Hannah. Der fikk hun sitt cert. lørdagen og ble Champion. Fikk også sitt 1. cert. på veien til IC søndagen. Hun gjør det skarpt på utstillingene sine. Vi er sååå fornøyd med henne. Hun er en drøm å ha med på utstillinger. Utstillingsresultatene hennes finner du under linken: Våre katter og gå inn på hunner og hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.
09.08.2011I- kullet har nå blitt hele 6 uker, og har vokst seg store og fine. Mor Neffi er veldig flink med sine barn. Alle 4 er fremdeles til salgs. Kun jenta (Iris) er for salg til avl/utstilling/selskap, de 3 guttene er til salgs kun til utstilling/selskap (dette pga. avlsrestriksjoner).6 ukers bilder av kullet finner du her.
02.08.2011 Weekenden 30-31. juli, var vi i Skien på Terak utstillingen med (N) Mayas Pride Hannah. Det var hennes 1. utstilling i åpen klasse. Det gikk veldig bra og hun er en drøm å ha både på utstilling og på hotellet. Men bilkjøring må vi nok jobbe litt mer med. Frøkna hadde mye hun skulle ha sakt under bilturen til og fra :- Resultatene hennes for begge dagene finner du under linken: Våre katter og gå inn på hunner og hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.
26.07.2011 Vår Neffi og hennes 4 småtroll (I- kullet), har det bra. De er nå 4 uker og vokser seg store og fine. De har nå fått sine navn: Iris, Izak, Ios og Ivo. 4 ukers bilder av kullet finner du her.
09.07.2011 Oppdatering og oppsumering av hva som har skjedd i løpet av vinteren og våren her hos oss på Oppegård.

Det har ikke skjedd så mye her hos oss under vinteren. Vi har ikke hatt noen kull i løpet av vinteren (litt deilig med en pause).

Emil er fremdeles tilgjengelig som fertil hann. Han venter nå spent på damebesøk i løpet av sommeren. Ta gjerne kontakt om du kunne tenke deg å låne denne herlige gutten. Mulig han blir kastrat i løpet av høsten!

Vår lille SC (N) Mayas Pride Nefertiti (Neffi) hadde et kort kjærlighetsmøte i Stavanger med CH DK*Saltvig's Atilla (en flott Sorrel herremann). Dette møtet fant sted i påskedagene. Så går alt bra, er forventet kull i uke 26 (slutten av juni). Flere opplysninger om både Neffi og Atilla finner dere under linken: http://www.mayaspride.no/planer.php Det er planlagt røntgenundersøkelse av henne 16. juni. Da får vi vite hvor mange/få hun bærer på. Til nå har drektigheten forløpt normalt.

Mandag 27. juni fødte SC (N) Mayas Pride Nefertiti 4 velskapte Sorrel babyer. Det er 3 gutter og ei jente. De ser ut til å vokse og ha det bra. Mamma Neffi er en veldig flink mamma. Bilder av kullet finner du her: http://www.mayaspride.no/kull.php

Av kullet på 4 viltfargede jenter i fjor sommer (2010), ble det bestemt at vi skulle sette (N) Mayas Pride Hanna ut på fór. Dette har så langt vært veldig vellykket. Hun har vokst seg til å bli en riktig så fin frøken som gjør det godt på utstillinger. Hennes fórfamilie; Emelie og Magnus gjør en kjempefin jobb med henne. Hun trives veldig godt der sammen med Nala (1/2 Aby- frøken) og en ny liten valp som heter Athena (Amerikansk Akita). Håpet er at hun skal fortsette å gjøre det godt på utstillinger i år, så får vi se hva neste år bringer for vår lille prinsesse. Kanskje hennes 1. kull?

(N) Mayas Pride Hannah har fått sin egen profil, den finner du under linken: http://www.mayaspride.no/hunner.php

Emil og Lazy fortsetter å gjøre det bra på sine utstillinger. Emil og Lazy sine resultater finner du under linken; Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Vi har lagt inn noen utvendige bilder av huset vi bor i og luftegården til kattene under linken: http://www.mayaspride.no/omoss.php
31.12.2010 Oppdatering og oppsumering av hva som har skjedd i løpet av året hos oss på både godt og vondt.

En viktig beslutning er tatt! INGEN kattunger fra oss av fremtidige kull vil bli solgt som annet enn innekatter! For mer informasjon om dette og betingelser for å kjøpe en kattunge fra oss kan du lese under linken http://www.mayaspride.no/kjop.php

I år har vi vært så heldige å få 2 superfine kull. G og H- kull (til sammen 5 herlige kattunger). Tilbakemeldingene fra de nye familiene er helt super.

I juli flyttet vi inn i nytt hus (horisontal 2. mannsbolig på Oppegård) med stor fin hage. Alle kattene tok flyttingen kjempefint og ingen problemer oppstod. Vi trives kjempegodt her alle sammen.

4 og 5 desember var vi i Göteborg på Ädelkattens utstilling med Emil. Han fikk sine cert. begge dager men ikke noe mer. Men vi fikk det vi kom for, og takk for det.

11 og 12 desember var det Adelkattens juleutstilling som sto for tur. Der skulle vi stille ut: Lazy DSM, hun ble nr. 2 (begge dager).
Emil fikk sitt cert. og ble NOM lørdagen. Og cert. og tittel Supreme Champion på søndagen.

Hermine, Hannah og Hedda skulle stilles ut i kullklassen, her ble resultatet EX 3 (begge dager, kjempekonkurranse av 1 Bengalkull og Brittekull). Hermine og Hannah skulle også stilles ut individuelt i kattungeklassen. Her ble resultatet; Hannah EX1 og Hermine EX2.
Hannah skulle stilles ut alene individuelt søndagen. Der ble resultatet: EX1, NOM og BIS. Vi (både jeg og fórvert ble helt satt ut). Er så kjempefornøyd med alle resultatene.

Emil og Lazy sine resultater finner du under linken; Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.
Siden Hannah er satt ut på fór, vil også hun med tiden få sin egen side her hos oss. Det kommer noe senere.

Alle 4 jentene i H- kullet har nå reist fra oss. Holly var jo den 1. som reiste (6. november). Hun bor nå hos Sigbjørn og Elise i Oslo. Der har hun blitt prinsessen i huset og trives veldig godt iflg. tilbakemeldinger. Hermine reiste som 2. jente (12. desember), hun bor nå hos Hanne på Gressvik (i Østfold). Der bor hun sammen med: Keiko (huspusdame), Laban (Abymixgutt) og en eldre Burmesermix jeg ikke husker navnet på. Hun skal være stammen i Hannes oppdrett og få komme på noen utstillinger. Hun trives også veldig bra. Hannah reiste til Blystadlia til sine fórverter Emelie og Magnus den 12. desember. Hun bor sammen med en Abymixdame ved navn Nala. Disse 2 fant hverandre fra første stund. En herlig videosnutt (som matmor Emelie har laget) av disse 2 herlige skapningene kan du se på under linken http://www.mayaspride.no/galleri.php og under overskriften 2 gode venner (flott om du kan høre musikken til videoen også).

Ellers har november, og også desember vært tunge måneder å komme gjennom. Her skjedde det triste ting. Fikk beskjed fra Stockholm om at vår kjære Finnegan (fra F- kullet i 2009) dessverre døde 10-12. november. Bilde av ham og hva som skjedde kan man lese under linken http://www.mayaspride.no/galleri.php og under overskriften "Katter som dessverre har gått bort".

Den 6. desember fikk vi enda en trist beskjed. Felicia (også fra F-kullet i 2009) hadde forsvunnet fra hjemmet sitt helgen 27. november. Her har vi gjort alt vi kan for å finne henne eller finne ut hva som har skjedd, men uten resultat. Bilde av henne og hva vi har forsøkt kan man lese under linken http://www.mayaspride.no/galleri.php og under overskriften "Katter som dessverre har gått bort".

SC (N) Mayas Pride Emil er fremdeles fertil og tilgjengelig for damebesøk. Han kommer til å være fertil så lenge han ikke begynner å markere.
17.11.2010 Hele kullet er nå tinget eller reist. Holly var den første som reiste til sin nye familie lørdag 6. november. Hun bor hos Sigmund og Elise i Oslo. Hermine og Hannah reiste 14. november. Hermine bor nå hos Hanne på Gressvik (i Østfold), Hannah bor på Rælingen hos Emelie og Magnus. Hedda er tinget og kommer til å reise noe senere. Rapportene fra Holly, Hermine og Heddas nye familier er bare positive. De har det bra alle 3.

13. og 14. november bar det av gårde på Norak sin utstilling. De som skulle stilles ut var; Emil, Hermine, Hannah, Hedda og Lazy huspus. Dette var Emils 1. utstilling siden han ble syk. Det gikk veldig bra, han fikk sine cert. begge dager. Hermine ble EX 1 på lørdag og Hannah ble EX 1 på søndag. Hermine, Hannah og Hedda ble stilt som kull begge dager og ble nr 3. Det var 3 utrolig flotte kull. 1 Britisk korthårskull, 1 Bengalkull og vårt Abyssinerkull. Resultatet ble det samme begge dager: nr.1 Brittisk korthårkull, nr. 2 Bengalkull og nr. 3 Abyssinerkull. Ingen skam å bli slått av disse 2 flotte kullene. Iflg. dommerene var alle 3 kullene veldig jevne og fine, kun små ting å plukke på. Alle våre små frøkner var veldig flinke på sin 1. utstilling. Lazy ble nr. 2 på lørdag og BIS på søndag.

Emil og Lazy sine resultater finner du under linken; Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Vi har lagt ut 14 ukers bilder på H-kullet. Se kattunger->kull
24.10.2010Vi har lagt ut 12 ukers bilder på H-kullet. Se kattunger->kull

Holly er tinget og Hannah skal settes ut på for. Hedda er fremdeles tilgjengelig
10.10.2010Vi har lagt ut 10 ukers bilder på H-kullet. Se kattunger->kull

(N) Mayas Pride Hermine er nå tinget. Holly, Hannah og Hedda er fremdeles tilgjengelige for salg.

Vi var på Burak 3. oktober med Lazy DSM. Det var Huskattspesial og Lazy ble kåret til den mest pratesyke katten Karina Bjuran hadde på bordet. Hun ble EX1. Se linken Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.
26.09.2010Vi har lagt ut 8 ukers bilder på H-kullet. Se kattunger->kull
14.09.2010Vi var på Scandinavian Winner Show i Moss i helgen. Vi skulle jo ha hatt med Emil, men dessverre kunne vi ikke det. Han har jo vært syk og er ganske så snaubarbert på både mage og hals. Men han kommer sterkere tilbake kanskje, allerede på Norak i november?

Det var kjempegøy at Lazy DSM (vår huskatt) ble NOM på Scandinavian Winner Show. Hun ble nr. 2 og vi er såååå stolte av henne. Dommer, Marit Tøgersen sa at Lazy var den fineste av huskatt hunnkattene den dagen, med det beste og herligste temperamentet. Lazy gav assistent Jorid en skikkelig bamsebomp i panna og dommeren skulle ikke få skrive bedømmelsen av henne i fred, Lazy ville være med enten å skrive eller så skulle hun ligge på bedømmelsesseddelen. Det var gøy å se at Lazy så ut til å nyte og utnytte oppmerksomheten hun fikk. Lazy sine resultater finner du under linken; Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Vår Neffi og hennes 4 jenter (H- kullet), har det fortsatt kjempe bra sammen. Jentene er nå 7 uker. De spiser godt, raser rundt og viser nå hvem hver og enkelt er. Neste uke skal de få komme ut og hilsen på alle de andre kattene. Nå har de også fått sine navn: Holly, Hermine, Hannah og Hedda. 6 ukers bilder av kullet finner du under linken H-kull, se kattunger->kull
23.08.2010GRATULERER MED DAGEN EMIL!

Vår Neffi og hennes 4 jenter (H- kullet), har det bra. Jentene er nå 4 uker og vokser seg store og fine. Vi har ikke gitt de navn enda, så foreløpig heter de; 1-2-3 og 4. Men det kommer, det kommer. 2 og 4 ukers bilder av kullet finner du under linken H-kull, se kattunger->kull

Vår GIC (N) Mayas Pride Emil skulle ha vært på mange utstillinger nå fremover høsten og frem til jul. Men fredag 13. august ble han veldig syk og måtte opereres i magen. De fant ut at han hadde full stopp i tarmsystemet sitt. Han fikk også en postoperativ kraftig forkjølelse som han medisineres for også ut denne uken. Men nå ser det ut til at det verste er over og han begynner å bli frisk. Men p.g.a. at han ble operert, så er han kraftig barbert under magen og på halsen. Det vil da si at det blir ikke noen utstillinger på ham før pelsen er vokst ut igjen.
01.08.2010Nå har vi ikke oppdatert siden vår på en stund. Det har skjedd såååå mye siden sist. Vi har vært på utstilling (med meget bra resultater), flyttet inn i nytt hus og Neffi har fått sitt 2. kull.

25. juli fødte Neffi sitt 2. kull (vårt H-kull). Drektighet og fødsel forløp uten noen form for komlikasjoner. Det kom 4 viltfargede jenter i løpet av 6 timer. Bilder av kullet finner du under linken H-kull, se kattunger->kull

Vi var på Adelkattens sommerutstilling19-20 juni. Der hadde vi med GIC (N) Mayas Pride Emil, (N) Mayas Pride Gabriel og Lazy DSM. Alle 3 gjorde det veldig bra begge dager. Emil og Lazy sine resultater finner du under linken; Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.

(N) Mayas Pride Gabriel hadde sin 1. og kanskje eneste utstilling den helgen. Hans nye matmor kommer ikke til å reise med ham på utstillinger (pga. hennes jobb som jordmor). Gabriel ble EX1, NOM og BIS lørdag, EX1 og NOM på søndag. Dommerne var veldig fornøyd med ham begge dager, og skrøt uhemmet av ham. Jeg som oppdretter er kjempestolt av alle mine katter. Bilder av Gabriel på hans 1. utstilling finner du under linken G-kull, se kattunger->kull
25.05.2010Vi har fått testresultatene på DNA- test av PK og PRA på GIC (N) Mayas Pride Emil. Resultat = uten anmerkning dvs. fri.

SC (N) Mayas Pride Nefertiti (Neffi), har nå hatt besøk av Thamos Telemachus (viltfarget hann). Opplysninger om ham og forventet kull finner du under linken Kattunger og Planer.

Vi har lagt ut 14 ukers bilder av Gabriel under G- kullet. Se kattunger->kull
09.05.2010Vi var på Liraks utstilling med Neffi, Emil og Lazy 1-2 mai. Neffi fikk sitt cert på lørdag (og er nå Supreme Champion) og HP søndag. Emil fikk sitt cert, BIV- totalt og NOM på lørdag og cert på søndag. Lazy ble NOM begge dager. Se linken Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.

GIC (N) Mayas Pride Emil er fremdeles tilgjengelig for damebesøk. Han vil bli kastrat i løpet av høsten.

Gabriel er nå tinget og kommer til å reise til en veldig hyggelig dame på Lørenskog i slutten av mai.

Vi har lagt ut 12 ukers bildene av Gabriel under G- kullet. Se kattunger->kull
25.04.2010Vi var på Billingebygdens utstilling i Lidkøping i Sverige 17-18. april med Neffi og Emil. Neffi fikk sitt cert, ble BIV- totalt, NOM og BIS lørdagen og cert. Søndag. Emil ble EX2 begge dager. Se linken Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Vi har lagt ut 10 ukers bildene av Gabriel under G- kullet. Se kattunger->kull
11.04.2010Vi har lagt ut 8 ukers bildene av Gabriel under G- kullet. Se kattunger->kull
28.03.2010Vi har lagt ut 6 ukers bildene av Gabriel under G- kullet. Se kattunger->kull

Vi var på Noraks utstilling 20-21 mars med Lazy, Emil og Nefertiti (Neffi). Emil er nå Grand International Champion.
Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy DSM, GIC (N) Mayas Pride Emil og GIC (N) Mayas Pride Nefertiti. Se linken Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.
10.03.2010Emil ble pappa til sitt 2. kull 9. mars. Det ble 3 viltfargede og 1 (tror vi) Fawn. Kjønn vet vi ikke enda. Ønsker du mer informasjon om kull 1 og 2 kan man ta kontakt med eier og oppdretter til kullene. Bilder og informasjon av 1. og 2. kull kan man se på kattunger->planer

Vårt 1 barnskull (G kull) har fått navnet (N) Mayas Pride Gabriel. Han er en herlig snill og ikke minst en lovende liten viltfarget herremann.

Vi har lagt ut 4 ukers bildene av Gabriel under G- kullet. Se kattunger->kull
20.02.2010Nå var det sannelig på høy tid med en oppdatering av hjemmesiden vår, for her har det skjedd ting!

Kunne du tenke deg å låne vår herlige Emil til et kull kan du bare ta kontakt med oss.
Videre planer for IC (N) Mayas Pride Emil når det gjelder damebesøk blir lagt ut så fort han skal ha besøk. Planene for Emil kan du se på linken for Kattunger - > Planer.

Så er ventetiden over for CH (N) Sweet Puma Charming Blue Chiqita og vår Emil. Den 12. februar fødte hun 3 flotte store Abybarn som da er Emils og hennes første barn. Det ble 1 blå jente, 1 viltfarget gutt og 1 blå gutt. Rapporter fra den stolte eier og oppdretter er at Chiqita klarte brasene selv og er så snill og flink med sine små. Så nå venter vi i spenning på bilder av de små fra det blide sørland.

EC Ingaves Isis ble mamma til en flott viltfarget gutt den 4. Mor og lillegutt har det bra og han vokser for hver dag som går. Vi har lagt ut de første bildene av ham, han blir da vårt G- kull. Se kattunger->kull

Den 2. januar fikk Emil besøk av (N) Villkatten's Dancing Queen (eller Lissy som hun til daglig heter). Det var ei herlig lita viltfarget Somalifrøken som var hos oss i 1 uke. Hun og Emil fant raskt tonen. Har Emil klart jobben sin, så er det ventet et kull hos (N) Villkatten's Somalioppdrett i uke 10. Vi venter også i spenning på om CH (N) Sweet Puma Charming Blue Chiqita er i rute og at Emil klarte brasene der også. Så nå krysser vi fingrene for en grei fødsel og fine Abybarn som Stine kan kose seg med. Kullet er ventet i slutten av uke 6.
10.12.2009IC (N) Mayas Pride Emil har nå besøk av CH (N) Sweet Puma Charming Blue Chiqita. En nydelig snill liten blå Abyssiner frøken. De har hatt noen heftige parringsøkter her siden mandag 7. desember. De er ordentlig søte med hverandre og er veldig gode venner. Om Chiqita er drektig, er det forventet kull mellom Emil og Chiqita i midten av uke 6. Så nå krysser vi fingrene for at det blide Sørland blir noen flotte og snille Abybarn rikere. Se linken for Kattunger - > Planer.

Andre planer for vår IC (N) Mayas Pride Emil når det gjelder damebesøk fremover kan du se på linken for Kattunger - > Planer.

Vår EC Ingave's Isis har hatt besøk av IC Thamos Timbuktu. Om hun er drektig er det forventet nytt kull her i begynnelsen av uke 5. Dette kan bli et spennende kull. Både Isis og Timbuktu er vakre og snille katter. Se linken for Kattunger -> Planer.

Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy DSM og IC (N) Mayas Pride Emil. Se linken Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Felicia (den ene hunnkattungen fra F- kullet) ble NOM på Noraks utstilling 7. november og hun ble NOM og BIS 8. desember. Vi var så kjempefornøyde både jeg som oppdretter og hennes nye matmor Nathalie. De bodde hos oss under utstillingsweekenden og Felicia stortrivdes med å komme "hjem" til mamma Neffi og onkel Emil. Det var bare kos og vask hele weekenden til ende. Kjempegøy.

Nå har alle 3 kattungene i F- kullet bodd noen tid i sine nye hjem og alle tilbakemeldinger er bare positive. Både kattunger og nye familier er kjempefornøyde med hverandre.
22.10.2009Vi har lagt ut 14 ukers bildene av F- kullet. Se kattunger->kull

Fanny reiste sin nye familie i Oslo 16. oktober. Det var litt vemodig å se Ole Christian & Co. kjøre av gårde med henne. Men ifølge tilbakemelding jeg har fått, går det veldig bra med henne. Hun blir nok den nye Dronningen der i huset.

Nå er Emil blitt IC. Det ble han på Billingebygdens utstilling i Sverige 10. oktober.
Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy DSM og IC (N) Mayas Pride Emil. Se linken Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.
03.10.2009Vi har lagt ut 12 ukers bildene av F- kullet. Se kattunger->kull

Felicia reiste til Kristiansand lørdag 3. oktober. Det var litt vemodig å se Nathalie og moren kjøre av gårde med henne. Men ifølge tilbakemelding jeg har fått, går det veldig bra med henne. Hun skal introduseres til 2 små hunder, men de tar det litt forsiktig til å begynne med. Og 10-11. oktober skal hun på sin 1. utstilling sammen med Nathalie, da skal de på Rorak- utstillingen. Håper det går bra. Savner lille godjenta mi, hun er helt spesiell den lille frøkna. Så mild og snill.

Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy DSM og CH (N) Mayas Pride Emil. Se linken Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.
21.09.2009Vi har lagt ut 10 ukers bildene av F- kullet. Se kattunger->kull

Fanny er nå tinget. Fanny kommer til å reise til Oslo. Så nå har alle tre Abybarna fått nye familier som venter på de.

Emil er nå blitt Champion. Vi var på Scandinavian Winner Show i Nyköping i helgen. Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy DSM og (N) Mayas Pride Emil. Se linken Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.
31.08.2009Vi har lagt ut 8 ukers bildene av F- kullet. Se kattunger->kull

Felicia og Finnegan er nå tinget. Felicia reiser til Sørlandet og Finnegan reiser til Sverige. Da er det bare lille Fanny som venter på nye eiere.

Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy DSM og (N) Mayas Pride Emil. Se linken Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.
23.08.2009Vi har lagt ut 6 ukers bildene av F- kullet. Se kattunger->kull
09.08.2009Vi har lagt ut 4 ukers bildene av F- kullet. Se kattunger->kull
27.07.2009Vi har lagt ut 2 ukers bildene av F- kullet. Se kattunger->kull
19.07.200906. juli fødte Neffi 3 flotte Abyssinerbarn. Det ble en Sorrel gutt, og 2 viltfargede jenter. Alt står bra til med mor og barn. De små legger på seg som de skal og Neffi er sååå flink med de. Vi har lagt ut de første bildene av F- kullet. Se kattunger->kull

Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy DSM og (N) Mayas Pride Emil. Se linken Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.
31.05.2009Nå har vi laget profil til vår (N) Mayas Pride Emil. Litt om ham og våre planer for ham finner du under linken Våre katter og under Hanner.

Tirsdag 26. mai var vi hos veterinær og tok ultralyd på GIC (N) Mayas Pride Nefertiti. Resultatet av den viser at Neffi er drektig med 3 små. Hun har termin uke 28. Håper drektighet og fødsel blir problemfri. Nå om dagen sover hun mye, spiser godt og leker litt med lillebror Emil.

Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy DSM og (N) Mayas Pride Emil. Se linken Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.
28.03.2009Nå har vi ikke vært inne og oppdatert på en stund. Men her er noen nyheter.

Kullplaner for GIC (N) Mayas Pride Nefertiti er endret siden siste oppdatering. Se linken Kattunger og Planer.

Vår flotte huspus Lazy har nå fått tittel. Hun har nå tittelen DSM (Distinguished Show Merit).

Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy og GIC (N) Mayas Pride Nefertiti. Se linken Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Vi har ikke fått laget egen profil til vår flotte (N) Mayas Pride Emil enda. Han deltok også på Norak utstillingen sammen med Lazy og GIC (N) Mayas Pride Nefertiti. Han ble EX 1 og NOM begge dager. Vi er sååå stolte av ham. Han er en lovende unghann som vi håper skal få mange fine utstillingsresultater. Og om en liten stund er han vel også klar til å ta i mot damebesøk. Ta gjerne kontakt om du skulle ønske å høre mer om Emil og eventuelt ønske å bruke ham til et kull.

Den 31. desember fikk vi en veldig trist nyhet fra Senja. (N) Mayas Pride Nero ikke er mer. Han døde på selveste nytt års aften. Bilder og litt om Nero finner du på vår galleriside under katter som har gått bort.
25.12.2008GIC (N) Mayas Pride Nefertiti/Neffi er nå tatt av pillen og vi venter nå bare på at hun skal få løpetid slik at vi kan hente hjem IC Pret a Porter's Valentino for et kort kjærlighetsmøte.

Lagt ut 14 og 16 ukers bilder av E kullet (Eros og Emil). Se linken Kattunger->kull

Emil har nå reist til sin fôrfamilie på Skarnes og har det kjempefin. Eros reiser først 2. januar til sin nye familie i Oslo.

Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy og GIC (N) Mayas Pride Nefertiti. Se linken Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Både Emil og Eros var på sin 1. utstilling på Adelkattens juleutstilling. Begge gjorde det kjempebra og vi er sååå stolte av de begge. Emil ble EX 1, BIV totalt og NOM begge dager. Eros ble EX 3 lørdag (men i bedømmelsen står det at han egentlig skulle være EX 1, for han var best i klassen), men han manglet litt pels på hodet som gjorde at han ikke kunne gå videre. Søndag ble han EX 2 og flekken stoppet ham igjen. Litt dumt, for dommerne begge dager syntes han var den beste av alle kattungene.

Emil vil også få sin egen side med tekst og bilder om en liten stund under linken Våre katter og Hanner.
21.11.2008Lagt ut 12 ukers bilder av E kullet (Eros og Emil). Emil og Eros er nå tinget. Se linken Kattunger->kull
10.11.2008Lagt ut 10 ukers bilder av E kullet (Eros og Emil). Eros er nå tinget, men Emil er fremdeles tilgjengelige for salg. Se linken Kattunger->kull

Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy og GIC (N) Mayas Pride Nefertiti. Se linken Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.
25.10.2008Lagt ut 8 ukers bilder av E kullet (Eros og Emil). Begge guttene er fremdeles tilgjengelige for salg. Se linken Kattunger->kull

Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy og GIC (N) Mayas Pride Nefertiti. Se linken Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.

Lagt ut kullplaner for GIC (N) Mayas Pride Nefertiti. Se linken Kattunger-> planer.
07.10.2008Lagt ut 4 og 6 ukers bilder av E kullet (Eros og Emil). Se kattunger->kull

Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy og IC Nefertiti. Se linken Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.
25.09.2008Det var med stor sorg vi mottok beskjed tirsdag 23. september om at E kullets pappa; IC S*Abydesign Enzo døde 22. september. Se minneord og bilder av kjærlige, flotte pappa Enzo på vårt Galleri.
15.09.2008Den 23. august fikk EC Ingave's Isis og IC S*Abydesign Enzo 3 fine gutter. 2 Viltfargede og 1 Sorrel/rød. Dessverre så døden den ene etter 10 dager. Men Emil (Sorrel gutt) og Eros (Viltfarget gutt) vokser og trives. Igjen takker vi Elin Ahlström i Örebro for at vi fikk ha denne skjønne, flotte, snille og gode pappa Enzo her hos oss i flere uker. Nå håper vi at hans og Isis sine sønner blir like snille, gode og like fulle av hyss som sine foreldre. Vi har lagt ut de første bildene av de. Se kattunger->kull

Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy og IC Nefertiti. Se linken Våre katter og gå inn på hver av kattene for å se oppdaterte utstillingsresultater.
30.07.2008Resultatet av ultralydundersøkelse på EC Ingave's Isis viste at det kanskje er 4 stykker der inne. Forventet kull blir det i uke 34.

Fikk en veldig trist nyhet tirsdag 15. juli. (N) Mayas Pride Chakira er død. Hun rakk nesten å bli 2 år. Det skjedde en kjempeulykke, hun falt 5-6 etasjer ned fra blokken hun bor i og måtte avlives da hun hadde for store skader. Eierene har mistet en kjempefin og god katt og hun vil bli savnet en masse.

Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy og IC Nefertiti.

Nå har IC S*Abydesign Enzo vært her i knapt 1 måned. EC Ingave's Isis og denne flotte herremannen har fått nydelige barn tidligere og vi håper og tror nå at Isis er drektig. Som vanlig har pappa Enzo bare vært helt herlig å ha i hus. Han er en kjempesnill og kjærlig katt som hans matmor Elin Ahlstrøm i Örebro kan være stolt av. Vi vil få svar på om mamma Isis er drektig den 16. juli for da skal Isis til ultralydundersøkelse, og er hun drektig kan kull forventes i uke 34.
12.05.2008Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy og CH Nefertiti.
28.04.2008I dag har vi fått obduksjonsrapporten på vår lille Osiris. Det viste seg at lungene hans ikke var ferdig utviklet og fungerte nesten ikke, han var ikke prematur og hadde normal fødselsvekt. Han hadde også en begynnende lungebetennelse. Fikk beskjed om at uansett hva jeg hadde gjort ville han ikke ha levd i så mange dagene til. Det gjør vondt å tenke på at han var syk de dagene han fikk leve uten at vi viste hva som var galt.
19.04.2008Vi fikk bare beholde lille Osiris i 6 dager. Han døde i går vi vet ikke hva som var galt. Han fikk 6 dager med en god og kjærlig mor som både vasket og pratet mye til sønnen sin. Vi kommer tilbake med svar på hva som gikk galt når vi har fått obduksjonsrapporten. Han var en liten/stor personlighet som rakk å sette et stort poteavtrykk i våre hjerter.
13.04.2008EC Ingave's Isis ble mamma til en flott sorrel gutt som ble født i går og som skal hete Osiris.
07.04.2008Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy og CH Nefertiti.
28.02.2008Hurra! EC Ingave's Isis er drektig iflg. ultralyd. Kull ventes uke 15/16
02.02.2008EC Ingave's Isis har reist på kjærlighetsmøte med IC S*Abydesign Enzo
28.01.2008Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy, EC Ingave's Isis og Nefertiti.
01.01.2008(N) Mayas Pride Florian (kull D) var veldig uheldig med sin nye familie! Han er nå blitt kastrert og har fått ny familie. Dette er ordentlig koselige mennesker som er veldig fornøyd med å ha fått en super kosekatt som gir de masse glede :-)
26.12.2007Hurra! Mammapermisjonen til EC Ingaves Isis er over, første løpetid.
09.12.2007Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy, EC Ingaves Isis og Nefertiti.
03.12.2007Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy og Nefertiti.
10.11.2007Mayas Pride Nefertiti sin første løpetid. Varte i hele en dag.
05.11.2007Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy, EC Ingaves Isis og Nefertiti.
07.10.2007Lagt ut oppdaterte utstillings resultater for Lazy og Nefertiti
07.10.2007Nye planer om kull for EC Ingeve's Isis. Se under kattunger/planer
03.10.2007Mayas Pride Amadeuz døde i følge obduksjonrapporten av en påkjørsel.
29.08.2007Trist nyhet, (N) Mayas Pride Amadeuz døde 15 august 2007.
29.08.2007Lagt ut oppdaterte resultater for Lazy og Nefertiti
03.07.2007Lagt ut oppdaterte resultater for Nefertiti
14.05.2007Lagt ut oppdaterte resultater for Lazy og Nefertiti
10.05.2007Guttene i D-kullet har fått seg nye hjem og jenta blir boende hjemme
10.05.2007Lagt ut 14 ukersbilder av D-kull
21.04.2007Lagt ut 12 ukersbilder av D-kull
09.04.2007Lagt ut 10 ukersbilder av D-kull
28.03.2007Lagt ut 8 ukersbilder av D-kull
16.03.2007Florian og Nero er nå tinget, Nefertiti blir hjemme
08.03.2007Lagt ut 6 ukersbilder av D-kull
21.02.2007Lagt ut 4 ukersbilder av D-kull
09.02.2007Oppdatert resultater for huskatten Lazy.
09.02.2007Lagt ut 2 ukersbilder av D-kull
06.02.2007Kull født 24.01.07, se kattunger->kull
28.12.2006Kull ventes uke 4, se kattunger->planer
28.12.2006Oppdatert resultater for huskatten Lazy
26.10.200612 ukers bilder av c-kull er lagt ut.
26.10.2006Alle kattunger i c-kullet er tinget.
26.10.2006Oppdatert resultater for huskatten Lazy.
12.09.2006Planer oppdatert.
26.07.2006Tre små kattunger i vårt C kull har endelig kommet
25.07.2006Kull ventes ca. 25. juli 2006
19.07.2006Kull ventes mellom IC Ingave's Zita (ABY n) og Quinabby Silvercloud of Pineridge (ABY a)